2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 196 پست
بچه ها درون گرا یی به کم حرف بودن و پرحرف بودن ربطی داره؟

بله 

درونگراها بیشتر سکوت میکنن

مخصوصا تو جمع 

چون اصلا حرفمون نمیاد 🥲

بیشتر شنونده ایم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میانگرام ۵۵درصد برونگرام این قدر وسط مرز برونگرایی و درونگراییم...😁یه ماه برونگراییم گل میکنه و ...

یه کتابی خوندم میگفت میانگرا وجود نداره 

یه طیف هست که یه سرش برونگرایی و یه سر دیگش درونگرایی 

گاهی اوقات ما انرژی داریم و گاهی دپرسیم فکر میکنیم میانگراییم اما در واقع هم تو درونگرایی و هم برونگراییم بالا پایین شدن خلق و خو طبیعیه 

از اینکه حوصله تلفن صحبت کردن ندارم برای بقیه سو تفاهم میشه یه دوست دارم برونگراست همیشه خدا میگه بریم بیرون من برعکس اونم بعد دنیا میگم حالیش نمیشه اخرم باعث شد این موضوع دوستیمون کمرنگ بشه از مسافرت شلوغ که فک و فامیل و دوست زیادی باشن متنفرم ترجیحا تنها دوست دارم از پیک نیک رفتن که جای شلوغ باشه بیزارم دوست دارم برم جنگلی که خلوته 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
منم همینجوریماز همه فراریم ولی خب دوست دارم با دوستام وقت بگذرونم

منم ترجیح میدم اندک انرژی که دارم رو با ادمایی که دوسشون دارم وقت بگذرونم نه غریبه ها...و عاشق دوستی های یکی دو نفره ام از اویپ پر جمعیت بدم میاد 

با دوستامم معمولا پیشنهاد بیرون رو من نمیدم اونا میدن....

آره ، درونگرا کم حرفه

ببین من از خودم بگم بگو درون گرا هستم یا نه 

کم حرف نیستم هر وقت ناراحتم خودمو شاد نشون میدم ک کسی نفهمه غم دلمو دستت خودمم نیست حتی به مادرم نمیگم 

هیچ وقت از کسی محبت طلب نکردم با وجود اینکه از بی محبتی دلم می‌گرفت

حتی اگه از دلتنگی کسی بمیرم بهش نمیگم گریه میکنم ولی نمیگم 

با هر کی بحث کنم مثلا شوهرم 

به هیچکس نمیگم 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
بله درونگراها بیشتر سکوت میکننمخصوصا تو جمع چون اصلا حرفمون نمیاد 🥲بیشتر شنونده ایم

پس هر کی کم حرفه یعنی درون گراست؟

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
پس هر کی کم حرفه یعنی درون گراست؟

بله اکثرا

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه ها درون گرا یی به کم حرف بودن و پرحرف بودن ربطی داره؟

درونگرا وقت گذروندن با خودش رو ترجیح میده با وقت گزاشتن با دوستا و غریبه ها 

برونگرا دائم دنبال دوست جدید و کشف افراد جدیده 

اما درونگرا ترجیح میده با همون ادمای کم اطرافش سالیان سال بمونه و دوست جدیدی پیدا نکنه 

درونگرا خیلی جزئی نگره و در سکوت به همه چی توجه میکنه 

برونگرا خیلی عجول و پرحرفه و کلی نگره 

درونگرا ارتباط برقرار نمیکنه تا کسی بیاد پیشش و طرف مقابلش پیش قدم بشه 

برونگرا ادمیه که مجلس رو یه تنه گرم میکنه و پیشش اصلا حوصلت سر نمیره 

درونگرا یه تایمی که سرش شلوغ بشه انرژیش رفته رفته تحلیلی میره و اون فضای شلوغ رو ترک میکنه و خونه نشین باشه 

اما برونگرا برعوس اگه کل هفته ام مهمونی و مسافرت باشه بازم دوست داره بره بیرون و خونه نشین نباشه

نمیدونم چند سالته یا چیکاره‌ای. ولی اگه اینقد از ارتباط با بقیه فراری باشی بعدا بد ضربه میخوری. چون ...

همه دوستام برونگرا ان 

اگه خودمم بخوام منزوی باشم و جایی نرم اونا منو به زور میبرن گشت و گذار و بیرون....

از اینکه حوصله تلفن صحبت کردن ندارم برای بقیه سو تفاهم میشه یه دوست دارم برونگراست همیشه خدا میگه بر ...

منم دوستام برونگرا هستن و هر روز پیشنهاد بیرون رفتن میدن 

من مخالفت میکنم و میگم میخوام بمونم خونه از دستم ناراحت میشن....اما واقعا دست خودم نیست نمیتونم همش برم بیرون انرژیم میره انگار اصلا لذت بخش نیست برام !