2777
2789
شدیدددد موافقمممممم🥲🥲🥲

کسایی ک تجربه دارن میفهمن چی میگن...

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
ایکاش به جای دوری یکم بهش نزدیک میشدین روانشناس میبردین یا هرچیزی

من نزدیک خونه مامانم زندگی میکردم، هیچ جوری نمیشه باهاش کنار اومد، وقتی دلم براش میسوخت و  باهاش صمیمی میشدم سرم کلاه میذاشت،بعد پشت سر مسخره ام میکرد که این ساده و احمقه! اگر نمیزاشتم سرم کلاه بزاره، قیامت به پا میکرد که این بدذاته 🙄🙄

روانشناس و روانپزشک هم نمیرفت هر کاری میکردیم، میگفت شما برید شما منو اذیت میکنید من اینطوری میشم

اصلا یه پدیده ایه برای خودش!!! دکتر گفت اختلال داره  ازش فاصله بگیرید تا از خودتون مراقبت کنید  چون من و خواهرم به شددت دچار افسردگی شده بودیم و من مدتی دارو میخوردم الان دو ساله قطع رابطه کردم تازه حالم بهتر شده و دارو هامو قطع کردم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک خونه مامانم زندگی میکردم، هیچ جوری نمیشه باهاش کنار اومد، وقتی دلم براش میسوخت و باهاش صمی ...

خواهرت حالش بهتره؟ایشونم متاهله؟اگ متاهله ک خداروشکر

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
خواهرت حالش بهتره؟ایشونم متاهله؟اگ متاهله ک خداروشکر

اره خواهرم هم متاهله و از اول یه کم دورتر از مادرم زندگی میکرد برای همین کمتر آسیب دید، البته اونم چند سال پیش یه دوره ای خیلی حالش بد بود و گریه میکرد الان خوبه خداروشکر

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اره خواهرم هم متاهله و از اول یه کم دورتر از مادرم زندگی میکرد برای همین کمتر آسیب دید، البته اونم چ ...

شکرخدا هوای همو دارین

منم بچه طلاقم همه چی داشتم غیراز خانواده کاش فقیربودم ولی باهم زندگی میکردیم🥲💔

شاکر باش ک جفتشونو دور از هم داری

من خواهر برادر ندارم

مامانم فوت شده

بابام چون چندین سال عاشق مامانم بوده عشقشو از دست داده به منو و زندگی و همچی بی تفاوته کلا 

در کل اوضای بدیه خودمم و خودم

شکرخدا هوای همو دارین

اره، مادرم من و خواهرمو زود شوهر داد تو سن ۱۶ سالگی که با پول بابام فقط به داداشام برسه، اونارو فرستاد خارج از کشور برای دکتری و. تحصیلات عالیه، مارو میخواست کنار خودش باشیم به قول خودش تو پیری و اینا کی مارو نگه داره🙄🙄🙄؟؟ 

البته من و خواهرم بعد ازدواج ادامه تحصیل دادیم منم دکتری دارم خواهرم فوق لیسانسه 

سر همین درس خوندن بعد از ازدواجم مادرم حسودی میکرد و. همش با مسخره میگفت دیگه پیر شدین بچه دارین درس خوندتون واسه چیه!!! حالا اون زمان ما حدود ۲۶-۲۷ سالمون بود به ما میگفت پیرزن!!!! 

حالا که شاغل شدیم میگه از درامدتون به ما باید بدید یا برای برادراتون کادوهای گرونقیمت بخرید🙄🙄🙄 بعد داداشام یه سوغات برامون از خارج میارن قایم میکنه نمیده بهمون، چند بار سر همین لو رفت 😁

اره، مادرم من و خواهرمو زود شوهر داد تو سن ۱۶ سالگی که با پول بابام فقط به داداشام برسه، اونارو فرست ...

رابطتون با داداشا چطوریه؟

رابطتون با داداشا چطوریه؟

خوبه ولی مادرم رو اونا تاثیر میزاره به هر حال، خیلی بدگویی مارو میکنه

البته مادرم تو گوش داداشام خوند که به خواهرتون بگید سهم ارث خودشونو ببخشن به شما، یکی از داداشام با مادرم دعوا کرد و یه مدت باهاش قهر کرد که این چه حرف و. توقعیه! 

یعنی هوامونو دارن ولی بازم میگن تنهاست بهش سر بزنید چون مادرم خیلی پیش اینا مظلوم بازی در میاره گریه میکنه 

خوب طبیعیه که داداشام حسشون به مادرم متفاوته و هرگز نمیتونن رنج مارو درک کنند چون همچین فضایی با مادرم نداشتن مادرم خیییلی بهشون میرسه

خوبه ولی مادرم رو اونا تاثیر میزاره به هر حال، خیلی بدگویی مارو میکنهالبته مادرم تو گوش داداشام خوند ...

اینارو به داداشا گفتین تاحالا؟

اینارو به داداشا گفتین تاحالا؟

آره باهم راحتیم و حرف میزنیم و. خلاصه اونا هم رفتارهای مادرمو از بچگیی مون دیدن و. یادشونه

مثلا همیشه گوشت غذای اونا چند بار گوشت تو بشقاب من و خواهرم بود 

همه شو میدونن و بهمون حق میدن واسه همین داداشم از حرف مادرم ناراحت شد

الهی عزیزم چه بد🥲🫂غمت نباشه خدابزرگه انشالله خدا یه جور دیگه برات جبران کنه💖

فداتشم از مهربونیت عزیزدلم