2777
2789

رفته بودم امامزاده با بچه هام دوقلون ۸ماهن تو امامزاده چهاردست پا میرفتن وبازی میکردن بعد یه خانم یکم جا افتاده اومد زیارت گفت بچه هات شیرخشک میخورن گفتم بله وقتی خواست بره ازتو کیفش ۲۰تومن دراورد گفت برای بچه ت شیر خشک بخر شیر خشک گرونه خرج دوتا بچم زیاده منم گقت خادم امامزاده بیرون نشسته گفت میخوام بده به تو بری شیرخشک بخری برای بچه هات منم گرفتم ،اولا با۲۰تومن شیر خشک به ادم نمیدن بعدش فکر کردم یعنی جوری بودم فکر کرده ندارم یکم دلم گرفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌خواستی بگی من نیازمند نیستم لطف کنید پولت بذار جیبت کرایه اتوبوس ات در بیاد میترسم وسط راه بی کرایه بمونی تا بری شهرتون دیگه هیچی واسه گفتن نداشت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

آخه دلت میگیره چرا 

ناراحت نباش ی خانم که پدرم اینا خیلی محبت داشتن بهش فهمیده بود که بنایی و ساخت ساز داریم حدودا چند پنچ سال پیش پنجاه تومن پول داد به پدرم پول کمی بود در قبال اون ساخت و ساز اما خب واقعا نیت مهم 

به دلت نگیر مهربون بوده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بنده خدا می خواسته یه کار خیری کنه ، ایم موقع ها نزنید تو ذوق آدم ها، نهایتش بیرون رفتی به نیتش بده برای خیرات  

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نیتش خیر بوده ، وسعش در همین حد بوده!   به نظرم مهم اون نیت هست!  فکر نکرده شما ندار هستی ، بچه هات دیده و دوست داشته یه کمکی کرده باشه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!