2777
2789
عنوان

اگر برگردید به 24 سالگیتون چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 96 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس توام ۲۴ میشی از الانتم پشیمون میشی فک نکن قراره تا اونموقع صد درصد کار شاخی کنی

نمیگم کار شاخی میکنم ولی دارم تمام تلاشمو میکنم حداقل پشیمون نمیشم بابات کارای نکرده

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
درس خوب نیستا مهارت بیشتر به درد میخوره

چرا برای آنم درس بهتره ، مهارت ببخشید که این کلمه رو بکار میبرم برای خانم فرسودگی میاره مثل آرایشگری که از صبح تا شب سرپا هستن ، ولی درس تا مقطع بالا مثل پزشکی برای یه خانم هم استقلال مالی میاره هم توانمندی

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

دوسال پیش تاالان زیاد نظرم عوض نشده

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

دوسال پیش که ۲۴ سالم شد چهار روز بعد تولدم شوهرم در رو قفل کرد گوشی رو ازم گرفت گفت فقط خانه داری دیگه نمیخوام بری دانشگاه چهارشنبه ساعت ده صب در و قفل کرد و رفت من یکشنبه امتحان ترم  ۵ کارشناسی معلمی ابتدایی داشتم کاش همون روز در و میشکستم و میرفتم واسه همیشه میرفتم میگفتم ریدم تو قیافت با اخلاقت و هنوز دارم میسوزم و می‌سازم هیچ وقت ۲۴ دی سال ۴۰۱ و یادم نمیره