ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا برای آنم درس بهتره ، مهارت ببخشید که این کلمه رو بکار میبرم برای خانم فرسودگی میاره مثل آرایشگری که از صبح تا شب سرپا هستن ، ولی درس تا مقطع بالا مثل پزشکی برای یه خانم هم استقلال مالی میاره هم توانمندی
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
دوسال پیش که ۲۴ سالم شد چهار روز بعد تولدم شوهرم در رو قفل کرد گوشی رو ازم گرفت گفت فقط خانه داری دیگه نمیخوام بری دانشگاه چهارشنبه ساعت ده صب در و قفل کرد و رفت من یکشنبه امتحان ترم ۵ کارشناسی معلمی ابتدایی داشتم کاش همون روز در و میشکستم و میرفتم واسه همیشه میرفتم میگفتم ریدم تو قیافت با اخلاقت و هنوز دارم میسوزم و میسازم هیچ وقت ۲۴ دی سال ۴۰۱ و یادم نمیره