2777
2789
عنوان

اگر برگردید به 24 سالگیتون چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 96 پست

خیلی کارا، بجای اینکه فقط درس بخونم و به فکرچیزای بچگانه و‌چرت باشم کنار درس میرفتم شغل مورد علاقه ام، از همه مهمتر یه مهارت قشنگ‌برای خودم.و همینطور اشپزیمو تقویت میکردم اطلاعات عمومیمو میبردم بالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۱۶ سالمه پشیمونی دارم چه کارایی که میتونستم بکنمو نکردم وای به حال ۲۴ ساله ها

نترس توام ۲۴ میشی از الانتم پشیمون میشی 

فک نکن قراره تا اونموقع صد درصد کار شاخی کنی

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

من الان ۱۶ سالمه پشیمونی دارم چه کارایی که میتونستم بکنمو نکردم وای به حال ۲۴ ساله ها

من ۱۶ سالگی خوبی داشتم پشیمون نیستم سبک زندگیم سالم بود

همچنان امیدوار

کارم رو استارت میزدم

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

توی همین سن ازدواج کردم

از ازدواجم ناراضی نیستم اما با خانواده شوهرم خاکی برخورد نمیکردم

هر چیزی که جز رسم و رسوم بود رو درخواست میکردم

از همون اول اگر ناراحت میشدم به روشون می‌آوردم

سکوت نمیکردم

برای خودم بیشتر ارزش قائل میشدم

اینقدر از جیبم خرج نمیکردم

در کل یکم طاقچه بالا میزاشتم😉😉😉😉

بیشتر خوش میگذروندم. جسورتر بودم . اینقدر از ارتباط با جنس مخالف وحشت نمی کردم .سعی می کردم روی اعتماد بنفس و ارتباط اجتماعی بیشتر تمرکز کنم. 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش