2789
عنوان

جرم شد الان

126 بازدید | 14 پست

چند دقیقه پیش. بابام ی چیزش خراب شد. به من گفت باید چکار کنم. گفتم باید چنین کاری کنی داداشم بهم گفت دهنت و ببند  منم بهش گفتم خفه شو حیوون بعد بابام میگه 

توادب حرف زدن. نداری.  

برادرم ی کثافت عوضی هست که امیدوارم بخدا بمیره

واقعا دیگه حالمم  از بابام بهم میخوره که طرف چنین کصافتی را گرفت قبلاً همین عوضی کلی زده بود تو‌سره بابام و بابامن.  باهاش درگیری داشته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن با محبت کردن به داداشت دلشو بدست بیاری که بهت احترامم بزاری.توهم بهش احترام بزار

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سعی کن با محبت کردن به داداشت دلشو بدست بیاری که بهت احترامم بزاری.توهم بهش احترام بزار

مگه حیوونا محبت میفهمن  که من محبت کنم ???

بابام این همه محبتش کرد آخر با مشت زد تو سرش.  گفت با تنگ می‌کشمت حالا من بیام محبت کنم

عزیزم. مگه این بار اول. دوم هستش منو عقده ای کرده. میگه آواز من میترسی

صبر کن ۱۸ سالت شد جدا شو از خوانوادت 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

همیشه این برادرا حق خواهرا رو میخورن😤

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
حالم از خانوادام بهم میخوره می‌خوام جدا شم بابام میگه تو غیرت ما نیست دختره بره جای دیگه نمیزاره

باباتو ولش قانون اجازه میده پولشو داری قدرتشو داری جدا شو 

چطور گلم جداشم. وقتی نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون قدرتشو ندارم. در برابر یک. مرد بجنگم

سرکا میری؟ ازدواج یکی از راهاشه

نه عزیزم دانشگاه میرم نمیزارع ازدواج کنم میگه آنقدر دوست دارم طاقت شوهر دادنتو ندارم. ولی درحقیقت خی ...

برو سرکرا اگه میزارع از خونه دور باشی