2777
2789
عنوان

بچه ی بد غذا

97 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دخترم ۱۸ ماهشه شیرخشکیه خیلی بد غذاس و هرچیزیو نمیخوره و بشدت وابسته شیره .. تو روخدا نصیحت و قضاوت بیجا رو بذارید کنار و فکر نکنید من تنبلم ک اگه بودم اینجا از باتجروبه ها مشورت نمیخاستم دلم میخاد غذاخور بشه ولی خیلی اذیت میکنه مثلا امروز راحت نصف موز رو میخوره فردا یجوری لب نمیزنه ک انگار بدش میاد این مثالو زدم ک متوجه بشید چقدر اذیتم و دستم بستس واسه غذا و ... بشدت شیرمیخاد ک دارم سعی میکنم کم کنم البته غر میزنه ولی خب یکم رقیق درست میکنم میخوره چیکار کنم کسی تجروبه ای داره ک هم از شیر بگیرمش هم غذاش درست بشه و اینم بگم دکتر میگه اضافه وزن داره و قدش عالیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر جاریم به شدت بدغذاس. اونم تقریبا 18 ماهشه. ولی قد کوتاه و لاغره. متوجه شدیم غذای خشک به بچه میده. مثلا برنج با یه ذره آبگوشت. بهش گفتیم غذای آبکی بهش بده. برنج کم با آبگوشت زیاد. از وقتی این کارو میکنه خیلی بهتر شده.

عزیزم نباید رقیق کنی باید حجمش و کم کنیبعدم شروع کن بذار جلوش بخوره من پسرم 16 ماهشه ،شیر راحته خورد ...

رقیق کردنو دکتر بهم گفت و اینکه من همیشه همینکار رو میکنم غذا رو میریزم توی ظرف و میزارم جلوش و میرم چون اگه بخام خودم بدم بخوره اصلا نمیخوره ولی اونطوری شاید یکم خودش بخوره

عزیزم اگر اضافه وزن داره یعنی بد غذا نیست فقط عادت داره به بعضی غذا ها بین همونا تنوع بدهشیر و باید ...

خب چون زیاد شیر میخوره رشدش خوب بوده نه بخاطر غذا و اینکه هیچ میوه ای نمیخوره نهایتا موز و هندوانه و طالبی خیلی محدوده چیزایی ک قبول میگنه بخوره اونم یروز میخوره یروز ن نمیدونم چیکارش کنم ینی میشه یهو شیرو قطع کنم. ؟ میترسم

خب چون زیاد شیر میخوره رشدش خوب بوده نه بخاطر غذا و اینکه هیچ میوه ای نمیخوره نهایتا موز و هندوانه و ...

من سر دخترم دکتر گفت حجمش رو اول کم کن، یعنی 150 رو کردم 120 و 90 و 60،بعد رقیق کردم بجا دوتا پیمونه یه پیمونه شیر می‌ریختم، بعدم آب 

ولی با قطع کردن شیر هم غذا خوردنش بهتر شد هم خواب شبش

سر پسرم شیر شب رو از 6 ماهگی قطع کردم، یعنی یدونه 8 شب بخوره، یکی 4 صبح میخوره

از دکترش پرسیدم گفت تو 16 ماهگی مجازه 450 سی سی تو 24 ساعت بخوره، من چون پسرم داره دندون نیش درمیاره اذیتش نمیکنم و تا 800 تا هم میدم