2777
2789
عنوان

ویار بارداری

170 بازدید | 23 پست

چراتاحالا ویار بارداری نیومده سراغم بچه اول ۶فتگی اومد سراغم ولی این بچم یه چی در حد عادی حالت تهوع و یکم سردرد نگرانم چرا نکنه مشولیه شما چن هفتگی براتون میاد

عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.

من  بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی نی خارج رحمی نشه و سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن 🙏😭😘

عزیزم من ادکلن و مام زیر بغلم زدم چیزی نشه میترسم 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.من بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی نی خ ...

دیگ براچی دوباره بری بارداری دیگ خدانکنه خارج رحم باشه چرا نفوس بد میزنی

دیگ براچی دوباره بری بارداری دیگ خدانکنه خارج رحم باشه چرا نفوس بد میزنی

دکتر گفت دوباره بده

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

نترس عادیه

منم همینطوری بودم سر این بارداریم

الان ۱۶ هفتم

ویارم در حد حالت تهوع معمولی بدون بالا اوردن بود و سر درد

بچمم پسره

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

خانوما با یبوست بارداری چیکار میکنین من داغونم

هیچی داغونیم داغوننننننن

من که انجیر و این جور چیزا هم روم جواب نمیده

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

هیچی داغونیم داغونننننننمن که انجیر و این جور چیزا هم روم جواب نمیده

هیچی جواب نمیده من درحدیم که ببخشید باد هم نمیتونم دفع کنم هردفعه یه بادی دفع میشه ازم کلی خوشحال میشم🤣😅

من الان یک ماهه یبوستم این همه زمان طبیعیه ؟ یا زیاده؟ شما چه مدته؟

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰