2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایماتت؟طب سنتی بهتره یا نوین؟

دارو سنتی نخور تا رو بدنت جواب بده پیر شدی دیگه 

دارو شیمیایی بهتره، ولی رژیم غذایی از همه مهممممممم تره

واقعا زنده بودنم رو مدیون شکمبه گوسفند ( سیرابی) هستم، حتما بخور معجزه میکنه

علایماتت؟طب سنتی بهتره یا نوین؟

تهوع، هرچی حتی آب هم میخورم بالا میارم، اسید زرد بالا میارم وقتی معدم خالیه ، صبح ها کاملا اسید رو توی دهنم حس میکنم، با شکم خالی آروغ میرنم که دکتر گفت از اسید معده و زخم معده هست، هیچ غذایی هم میلم نمیکشه بخورم 

دارو سنتی نخور تا رو بدنت جواب بده پیر شدی دیگه دارو شیمیایی بهتره، ولی رژیم غذایی از همه مهممممممم ...

خوب متوجه نشدم الان من کدومو مصرف کنم 

قرصام داره تموم میشه 

شیرین بیان و بابونه و کپسول آدامس تلخ دارم توخونه 

این قرصا تموم شداینارو مصرف میکنم 

شما آندو شدی؟

تهوع، هرچی حتی آب هم میخورم بالا میارم، اسید زرد بالا میارم وقتی معدم خالیه ، صبح ها کاملا اسید رو ت ...

من نه علایمم نفخ و شکم درد(چون آی بی اس دارم روده تحریک پذیر)احساس گرفتگی گلو زیر لوزه سمت چپم حس میکنم التهابه

خوب متوجه نشدم الان من کدومو مصرف کنم قرصام داره تموم میشه شیرین بیان و بابونه و کپسول آدامس تلخ دار ...

دارو سنتی ها جواب نمیدن چون ضعیف هستن و دوره مصرف طولانی دارن، قرص و شربت هایی که دکتر بهت داده بخور

خیر من بخاطر بارداری نمیتونم آندو انجام بدم

دارو سنتی ها جواب نمیدن چون ضعیف هستن و دوره مصرف طولانی دارن، قرص و شربت هایی که دکتر بهت داده بخور ...

خب زخمه هنوز باقیه بنظرم 

پس چجوری خوب شه

من که دیگه قرصام تموم شه 

دیگه میرم سراغ طب سنتی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز