2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

102 بازدید | 5 پست

سلام دوستان حقیقتا من با دوست پسرم نامزد شدیم رابطه خیلی هم خوبی داریم ولی گهگاهی سرد میشه فاصله میگیره به روش نیارم خوب میشه دوباره بنظر شما چیکار کنم حس خیانت شکاکی میاد سراغم بنظر شما اینا تو رابطه طبیعی هست سردشدن و فاصله گرفتن های موقتی ؟

به نظر من فاصله گرفتن‌های موقتی خیلی بده ازش دلیلشو بپرس و بگو که چرا داری ازم فاصله می‌گیری یا اگه گفت که چرا داری دروغ میگی من این کارو نکردم بهش بگو که تو داری کاری رو می‌کنی که  این احساس به من دست بده

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

به نظر من فاصله گرفتن‌های موقتی خیلی بده ازش دلیلشو بپرس و بگو که چرا داری ازم فاصله می‌گیری یا اگه ...

قبلا میگفتم اینو ولی گفت که خستم سرکارم گاهی بی حوصله میشم منم هروقت اینجور میشد دیگه به روش نمیوردم ولی خیلی حس بدی میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا میگفتم اینو ولی گفت که خستم سرکارم گاهی بی حوصله میشم منم هروقت اینجور میشد دیگه به روش نمیوردم ...

خخوب وقتی که بهش تذکر دادی و بازم تکرار می‌کنه احساس می‌کنه عمدی تکرار می‌کنه سعی کن بازم باهاش حرف بزنی و اگرم دیدی که اوکی نشد مسئله رو به مامانت بگی که بره به بابات بگه و بابات باهاش حرف بزنه

خخوب وقتی که بهش تذکر دادی و بازم تکرار می‌کنه احساس می‌کنه عمدی تکرار می‌کنه سعی کن بازم باهاش حرف ...

بنظرت سرد شدن و فاصله گرفتن دلیلش خیانت هست ؟

بنظرت سرد شدن و فاصله گرفتن دلیلش خیانت هست ؟

ببین عزیز دلم هر چیزی رو به خیانت ربط نده شاید دلایل دیگه‌ای داره که تو ازش خبر نداری