2777
2789

عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.

من  بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی نی خارج رحمی نشه و سالم بیاد بغلم توروخدا دعا کن 🙏😭😘

اجی من به زیر بغلم الان ادکلن و مام زدم میترسم ضرر داره

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.من بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی نی خ ...

ای جونم طنابببب جون چقدرمیترسی انشالله نی نی سالمه استرس نداشته باش 

نه ماما اشکال نداره من ازفوق تخصص پرسیدم گفت عیب نداره بزنی ادکلنم به لباسم میزنم

ای جونم طنابببب جون چقدرمیترسی انشالله نی نی سالمه استرس نداشته باش نه ماما اشکال نداره من ازفوق تخص ...

من ادکلن به زیر بغلم زدم😭😭😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عیبی نداره فک نکنم مشکل باشه عزیزم نگران نباش

دعا کن خیلی ترسیدم🥲دعا کن سالم بغلش بگیرم

ایشالله سالم بغلش میکنی مطمین باش ازخدابخواه وقران بخون زیاد

میخونم عزیزم دعا کن

مگه مشکلی داری؟که میترسی

نه عزیزم همش ترس دارم از دستش بدم

ترست بیخودیه توکل برخدا موفق باشی ♥️

مرسی که وقت گذاشتی ایشالا خدا یه پاداش بزرگ بده بهت ♥️🙏😘

2790
2778
2791
2779
2792