2777
2789
عنوان

شلوار اسلش

1035 بازدید | 17 پست

شلوار اسلش چیست ؟!

یکی از پوشش‌ها که در کنار کفش اسپرت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، شلوار اسلش می‌باشد - شلوار اسلش به دلیل راحت و سبک بودن و همچنین پر کاربرد بودن بسیار محبوب گشته است. این شلوار   نیز یکی از نمونه‌های راحت با تن خور عالی می‌باشد که بسیار مورد استقبال   قرار گرفته است. دارای کمر کشی و بند دار می باشد. پاچه های شلوار جذب بوده و دارای چهار جیب در اطراف و دو جیب در پشت آن می باشد.بند دار بودن این شلوار نیز قابلیت تنظیم و تناسب با هر سایزی را فراهم آورده است. شلوار اسلش برای تمام افراد جامعه در هر سنی و در هر شرایطی هم در خیابان و هم در خانه قابل استفاده است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فردا امتحان شلوار اسلش که بود و چه کرد داریم تو سایت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

همچین گفتی راحت ،راحت که ادم فکرمیکنه راجع ب شلوارکردی مطلب گزاشتی ،،،والا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اوق داداشم داره انگار ببخشید ببخشید بازم ببخشید انگار ریده تو خشتکش که اومدهپایین بازم پوزش😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
فردا امتحان شلوار اسلش که بود و چه کرد داریم تو سایت

شلوار اسلش چندتا جیب داره با رسم شکل نشان دهید؟؟؟😂😂😂

روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم    اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم  💕💕💕
شلوار اسلش چندتا جیب داره با رسم شکل نشان دهید؟؟؟😂😂😂

😂😂✌

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐