2777
2789
عنوان

شلوار اسلش

1033 بازدید | 17 پست

شلوار اسلش چیست ؟!

یکی از پوشش‌ها که در کنار کفش اسپرت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، شلوار اسلش می‌باشد - شلوار اسلش به دلیل راحت و سبک بودن و همچنین پر کاربرد بودن بسیار محبوب گشته است. این شلوار   نیز یکی از نمونه‌های راحت با تن خور عالی می‌باشد که بسیار مورد استقبال   قرار گرفته است. دارای کمر کشی و بند دار می باشد. پاچه های شلوار جذب بوده و دارای چهار جیب در اطراف و دو جیب در پشت آن می باشد.بند دار بودن این شلوار نیز قابلیت تنظیم و تناسب با هر سایزی را فراهم آورده است. شلوار اسلش برای تمام افراد جامعه در هر سنی و در هر شرایطی هم در خیابان و هم در خانه قابل استفاده است

خب بقیش؟؟

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا امتحان شلوار اسلش که بود و چه کرد داریم تو سایت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

همچین گفتی راحت ،راحت که ادم فکرمیکنه راجع ب شلوارکردی مطلب گزاشتی ،،،والا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اوق داداشم داره انگار ببخشید ببخشید بازم ببخشید انگار ریده تو خشتکش که اومدهپایین بازم پوزش😅😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
فردا امتحان شلوار اسلش که بود و چه کرد داریم تو سایت

شلوار اسلش چندتا جیب داره با رسم شکل نشان دهید؟؟؟😂😂😂

روزای خوووووووب بی صبرانه منتظر اومدنتون هستمممممممم    اللهم صل علی محمد وآل محمد(ص) خدا جوووونم شکرت که هوامو داری عاشقتممممم  💕💕💕
شلوار اسلش چندتا جیب داره با رسم شکل نشان دهید؟؟؟😂😂😂

😂😂✌

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792