2777
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 31 پست
انصراف دادن خیلی سخته. باید بعدش کلی خسارت داد.اما خب از طرفی من اصلا معلوم نیست جایی بتونم هیئت علم ...

خوب دیگع چرا فرصت از دست بدی از هیچی که بهتره 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دبیری قبول شدم.ساعت کاریش خوبه. اما خب جای پیشرفت نداره.مثلا من رفتم برای تشکیل پرونده. هیچ فرقی ...

ببخشید رشته شما چی بود؟ 

حس میکنم توی دبیری پارتی بازی زیاد شده. روز مصاحبه بعضیا اصلا طرح درس نوشتن هم بلد نبودن ولی همونا قبول شدن 

خوب دیگع چرا فرصت از دست بدی از هیچی که بهتره

آره. خودم هم همینه نظرم. اولش هم که قبول شدم خوشحال بودم.

اما اینقدر دوستام و استادهای اطرافم توی ذوقم زدن که دیگه هیچ خوشحالی برای قبول شدنم ندارم.

آره دبیری قبول شدم.ساعت کاریش خوبه. اما خب جای پیشرفت نداره.مثلا من رفتم برای تشکیل پرونده. هیچ فرقی ...

ببخشید رشته شما چی بود؟ 

حس میکنم توی دبیری پارتی بازی زیاد شده. روز مصاحبه بعضیا اصلا طرح درس نوشتن هم بلد نبودن ولی همونا قبول شدن 

آره. خودم هم همینه نظرم. اولش هم که قبول شدم خوشحال بودم.اما اینقدر دوستام و استادهای اطرافم توی ذوق ...

ول کن الان ۲ تا استاددارم که معلم هم هستن دانشگاهم تدریس میکنن به فکر زندگیت باش شاید بقیه تو شرایط شما نباشن

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
ببخشید رشته شما چی بود؟ حس میکنم توی دبیری پارتی بازی زیاد شده. روز مصاحبه بعضیا اصلا طرح درس نوشتن ...

دقیقا دبیری امسال بخاطر درصد بالای نمره مصاحبه بشدت حق خوری شد....اکثر کتبی پایینا قبول شدن در حالیکه برتری نداشتن

خوب شد؟؟؟؟
ببخشید رشته شما چی بود؟ حس میکنم توی دبیری پارتی بازی زیاد شده. روز مصاحبه بعضیا اصلا طرح درس نوشتن ...

من ریاضی بودم.

آره پارتی بازی خیلی میشه من چند سال شرکت کردم.

هر سال میدیدم که چطور حقم ضایع میشه.

اما امسال خیلی نمره ام بالا بود من طرح درس هم کامل نوشتم‌. اختلاف نمره کتبی ام با نفر دوم حدود 70 نمره بود.