2777
2789
عنوان

استخدامی

331 بازدید | 31 پست

سلام دوستای عزیزم.

من از تون یه راهنمایی میخوام.

من مدرکم دکتری است. چند سال آزمون آموزش و پرورش شرکت کردم قبول نشدم. امسال خداروشکر قبول شدم.

اما اکثر دوستام و استادهام توی ذوق من زدن و میگن معلمی خوب نیست و تو باید هیئت علمی بشی.

یکی از دوستام امسال اون هیئت علمی شد حالا به من میگن تو هم باید هیئت علمی بشی.

حالا من موندم چکار کنم. همین معلمی را برم بعد پشیمون نمیشم؟

بنطرتون من چکار کنم؟

خیلی از استادای ما هم دانشگاه تدریس میکنن هم معلمن اینو فعلا برو رو نسیه حساب نکن فوقش اینه انصراف بدی

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نقد رو بچسب بیخیال نسیه 

چه میشه کرد منم با مدرک ارشد و استعداد درخشان دبیری قبول شدم تازه شهر دیگه ولی با کله رفتم و خیلی از همکارا خیلی پایین ترن از نظر علمی...چه میشه کرد ایشالا بهتر میشه همچی نگران نباش 

خیلی از استادای ما هم دانشگاه تدریس میکنن هم معلمن اینو فعلا برو رو نسیه حساب نکن فوقش اینه انصراف ب ...

انصراف دادن خیلی سخته. باید بعدش کلی خسارت داد.

اما خب از طرفی من اصلا معلوم نیست جایی بتونم هیئت علمی بشم. 

دبیری قبول شدید؟به نظرم خوبه ساعت کاریش کمه تعطیلی هم زیاد داره

آره دبیری قبول شدم.

ساعت کاریش خوبه. اما خب جای پیشرفت نداره.

مثلا من رفتم برای تشکیل پرونده. هیچ فرقی بین افرادی که رزومه عالی داشتن با بقیه افراد نبود. و چیزی که خیلی ناراحتم کرد اصلا براشون تخصص مهم نبود مثلا یکی که برای زیست قبول شده بود بهش میگفتن برو جغرافیا درس بده. یا به نفر که ریاضی بود میگفتن برو ورزش