2777
2789
عنوان

بیچارم کرده😭😭😭😭😭

210 بازدید | 11 پست

دیدید وقتی یه خوابی میبینی کل روز اون حال و هوا رو داری ؟؟ 

من ۱۹سالمه تابه‌حال نرفتم کربلا دیشب خواب می‌دیدم که رفتم کربلا یه محوطه بزرگی فرش انداخته بودن داخل حرم اما ضریح نرفتم:(( نشستم همونجا با یه حال عجیبی دعا میکردم انگار رفته بودم پیش مادرم پیش مقصد واقعی🫠🥹همونجا چای خوردم 

حالا از صبح تا الان دلتنگ امام حسین و حضرت عباسم

عین یه بچه که مادرش رو میخواد اونقدر گریه کردم بودم کاش همونجا که توی خواب چای می‌خوردم دیگه بیدار نمی‌شدم🫡🖤بنظرتون تعبیرش چیه ؟؟؟حالم خیلی خیلی یه جوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تا۲۱سالگی نرفته بودم اونقد حسرت میخوردم🥺🥺

یهو توی یه سال۳بار طلبم کرد رفتم کربلا...هنوزم باورم نمیشه🥺

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

عزیزم منم تا۲۱سالگی نرفته بودم اونقد حسرت میخوردم🥺🥺یهو توی یه سال۳بار طلبم کرد رفتم کربلا...هنوزم ...

خوشبحالت من همیشه امام حسین رو دوست داشتم اما هیچوقت مثل امسال بی‌قراری نکردم برا کربلا و اربعین الآنم دارم با گریه و اشک برات تایپ میکنم 💔💔💔😭😭😭

خوشبحالت من همیشه امام حسین رو دوست داشتم اما هیچوقت مثل امسال بی‌قراری نکردم برا کربلا و اربعین الآ ...

خوشبحالت که مثل ۱۹ساله های الان نیستی،خیلی دل پاکی داری...قدر خودتو بدون.ان شاءالله میری،من قول میدم طلبت میکنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خوشبحالت که مثل ۱۹ساله های الان نیستی،خیلی دل پاکی داری...قدر خودتو بدون.ان شاءالله میری،من قول میدم ...

انشاالله البته اونقدرا هم آدم خوبی نیستم دلم پاکه هیچ گناهی نمی‌کنم اما یه دفعه دچار یه گناهی میشم که از امتحان حضرت یوسف بدتر💔

انشاالله البته اونقدرا هم آدم خوبی نیستم دلم پاکه هیچ گناهی نمی‌کنم اما یه دفعه دچار یه گناهی میشم ک ...

پیش میاد عزیزم.مهم اینه که به اشتباهت پی ببری و توبه کنی