2777
2789
عنوان

لیزر سفید میکنه

361 بازدید | 26 پست

من کربوکراسی دوجلسه رفتم یه جلسه هم قبلش مزو تراپی 

هیج تاثیری نداشت برام 

تا اینکه گفتن برو لیزر موی زائد باعث میشه روشن تر بشه 

منم یه جلسه هست رفتم 

واقعا روشن میکنه کشاله ران و ناحیه عقب رو ؟؟؟ 

نامزد داشتم همیشه غر میزد بخاطرش 

برام سوال بود بقیه خانما واقعا سفیدن؟!  رفتم پبش یه دکتر زنان بهم گفت حیلی ها تیره هستن یکی کمتر یکی بیشر 

مشاوره رفتم گفتن برای آقایون مهم نیست زیاد  اما نامزد من مهم بود براش . 

یه چیزایی داخل نت تبلیغ میکنن موقت سفید میکنه اون چیه میشه توضیح بدید اگر میدونین؟ 

من باسنم هم جوش زده خیلی بد شده بچه ها

تاحدودی بله روشن میکنه

ولی پسری که بخاطر تیرگی غر بزنه قطعا برا من تااخرعمر کنسله

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

منم باسنم جوش زده پز از لکه های قهوه ای 

ت چرا اعتماد بنفست پایینه؟ طبیعت زنه

بهش بگو میخوای دوست داشته باش میخوای نداشته باش 

من تازه قبلن رفتم سولاریوم رنگم برگشته می‌خوام دوباره برم برنز کنم بدنم یکدست بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باسنم جوش زده پز از لکه های قهوه ای ت چرا اعتماد بنفست پایینه؟ طبیعت زنهبهش بگو میخوای دوست داشت ...

اخه فهمیدم قبل من دوست دختر داشته هنوزم باهم حتی وقتی منم بودم حتما اون پوستش حوب بوده دیگه 

من خیلی دلشکسته شدم‌ باعث شد اعتماد بنفسم بریزه

همه ما تو بدنامون هم ترک داریم هم تیرگی هم جوش روی باسن بین ۲۰۰نفر شاید ۲ نفر بدنشون اینارو نداشته باشه

اعتمادبنفستو ببر بالا

با کسی باش که تورو بخاطر خودت بخاد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اخه فهمیدم قبل من دوست دختر داشته هنوزم باهم حتی وقتی منم بودم حتما اون پوستش حوب بوده دیگه

اینجور ک‌میگی من از ازدواج واقعا میترسم ک مردی همچین در مورد بدنم صحبت کنه ، اگه واقعا دوستت داشته باشه این ایرادای مسخره رو نمی گیره ، حتما ت اینستا این سایتا زنای لخت و بور دیده فک کرده زنای ایرانی اینطورن، حالا ت پوستت چ رنگیه ک‌ انقد ناراحتی ؟ 

من پوستم داغونه حتی مارکولا دارم ک درمان ندارع ، سعی میکنم اعتماد بنفس داشته باشم و بهش فک نکنم 

همه ما تو بدنامون هم ترک داریم هم تیرگی هم جوش روی باسن بین ۲۰۰نفر شاید ۲ نفر بدنشون اینارو نداشته ب ...

😔😔😔میدونم عزیزم 

ولی نابود شده اعتماد بنفسم 

یکبار  به خودم رسیده بودم یجا دیدمش گفت بجای این کارا برو خودتو سفيد کن . خیلی حالم بد شد 

اینجور ک‌میگی من از ازدواج واقعا میترسم ک مردی همچین در مورد بدنم صحبت کنه ، اگه واقعا دوستت داشته ب ...

من گندمی ام اما ناحیه حساسم خیلی تیره هست 

خیلی نابود شدم سر حرفاش 

😔😔😔میدونم عزیزم ولی نابود شده اعتماد بنفسم یکبار به خودم رسیده بودم یجا دیدمش گفت بجای این کارا ...

حالا خودش و رنگیه ؟ چقد فرهنگ و شعورش پایینه مال روستاس؟ ببخشید حرصم گرفت

بخدا با همچین مردی نباش، اعتماد بنفس تو داغون کرده باعث میشه خودتو دوست نداشته باشی ، ت هم جوابشو بده با خاک یکسانش کن ، 

واقعا ب فکر خودت باش بگو اگه انقد دنبال سفیدی چرا با منی 

حالا خودش و رنگیه ؟ چقد فرهنگ و شعورش پایینه مال روستاس؟ ببخشید حرصم گرفتبخدا با همچین مردی نباش، اع ...

۳ ماه کات بودیم دوباره همدیگه رو دیدیم بازم ازم ایراد گزفت 

اون سفیده بدنش کلا خیلی از دخترا جذب ظاهرش میشن 

سلام . من لیزر فقط واسه موهای زائد میرم ، حقیقتش اینو نمیدونم،  من خودم کشاله ران و زیر بغلم تیره نیست ، اما از مجردی یادمه مادرم میگفت اینکارارو کن تا سفید بمونه :

۱) شیو موها فقط با پودر موبر سنتی ( عطاری )

۲) وقتی میری حمام با لیف مخصوص و سفیداب ما بهش میگیم گمونم  ، یه چیزیه شبیه کشک حتتتما اون نقاط رو لیف بکش ، اونم عطاری ها دارن .

۳) هررررگز از مام استفاده نکن ، خیلی سریع تیره میکنه 

۴) شباییکه امکانش هست از کرم سفیدکننده ای که واسه صورتت استفاده میکنی ، یه مقدار با گلاب مخلوط کن و بمال به اون نواحی ، ولی بدون لباس زیر باید بخوابی دیگه . 

امیدوارم نتیجه بگیری البته شاید یکی دوماهی طول بکشه اما خیییلی مؤثره، من وقتایی که استخر میرم کاملا متوجه این تفاوته میشم.

سلام . من لیزر فقط واسه موهای زائد میرم ، حقیقتش اینو نمیدونم، من خودم کشاله ران و زیر بغلم تیره نی ...

مرسی عزیزم 

منم یکسال از نوره سنتی استفاده کردم خیلی بهتر از تیغ هست 

دعاکن بهتر بشم 🤕🤕🤕🤕

۳ ماه کات بودیم دوباره همدیگه رو دیدیم بازم ازم ایراد گزفت اون سفیده بدنش کلا خیلی از دخترا جذب ظاهر ...

وا ! من بیشتر مردای سفیدی ک‌دیدم دخترای برنز دوست داشتن

اونی که ایراد میگیره خودش پر از ایراده، نمیدونم واقعا من اگه جای ت بودم نمیتونسم همچین مردی و تحمل کنم