2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

390 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

بچه ها من تخمدان پلی کیستیک دارم و الان نزدیک ۱ ماهه دارم دارو میخورم پیش ۲ تا از دکترای شهر مون رفتم گفتن تنبلیت ژنتیکیه بعد یه جا شنیدم گفتن باید آزمایش و این چیزا بدی متوجه بشن ژنتیکیه 

میشه راهنماییم کنید لطفا 

بعد اینکه امکان بارداری با این شرایط وجود داره؟

اخخخ مادر که من بدبخت آز ۱۲ سالگی تا الان درگیر این تنبلی بی‌صاحب هستم🥲🥲🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قرصی میخوری ؟ 

روز ۲ یا ۳ پری برو آزمایش خون بده برا هرمون

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا بفهمی ژنتیکیه یا ن چه دردی دوا میکنه من چندین ساله درگیرشم هر ماه کیست های بزرگ پریودی های نامنظم دارم ، ی دختر ناز دارم یکی هم سقط شد متاسفانه . راهش رژیم و ورزش و حذف شیرینجات و مصرف دارو زیر نظر دکتر

چه قرصی میخوری ؟ روز ۲ یا ۳ پری برو آزمایش خون بده برا هرمون

پودر اینفولیک و قرص متفورمین و قرص کروم سه هفته ای یه بار ویتامین D به قرص دیگ هم بود اون برا پریودی یادم نیس چی بود همون موقع تموم کرد

هر طور باشه با رعایت این نکات خوب میشی الان اکثر خانمها درگیرشن بخاطر سبک زندگی های غلط

من کلا شیرینی جات رو حذف کردم فقط شیرینی طبیعی مثل خرما و مویز و این چیزا میخورم 

الان ۱سال و ۷ ماهه ازدواج کردم بدون جلوگیری باردار نشدم 😔😔

با دارو و درمان باردار میشی  

تحت نظر دکتر باش 

من دوتا سقط داشتم  اینماه آمپول و دارو مصرف کردم الان ۲۱ موعدمه نگرانم 

یارب نظر تو برنگردد
با دارو و درمان باردار میشی تحت نظر دکتر باش من دوتا سقط داشتم اینماه آمپول و دارو مصرف کردم الان ...

خیره انشاالله 

انشاالله هر چی صلاح و مصلحت خداست برات پیش بیاد