2777
2789
عنوان

ایا باردارم

62 بازدید | 6 پست

سلام..من همیشه پریودی هام دوره اش ۷ روزه اس مرداد پریود شدم ۳ روز پریود بودم ..۱۰ روز مونده به موعدم بی بی چک گذاشتم چند روز پشت سرهم مثبت بود..ازمایش هم دادم مثبت بود ولی یه هفته مونده به تاریخم پریود شدم..از طرفی خیلی حالت تهوع دارم ..سردرد.سرگیجه و دل درد کمردرد

رفتم سونو وآژینال گفتم شاید سقط شده ولی دکتر گفت نه اثری از حاملگی داری نه اثری از سقط و نه بارداری خارج رحم و پوچ

کلا رحمم صاف صاف بود

موندم که چرا  اینطوری شدم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصطلاحا بهش میگن بارداری شیمیایی یعنی نطفه میخواد شکل بگیره ولی نمیگیره بتا میاد پایین و پریود اتفاق میوفته تو نت سرچ کن من اطلاعاتم زیاد نیست ولی این اتفاق واسه منم افتاده بتا ۵۳ بود ۴ روز بعد ۱۲ و چند روز بعدش پریود شدم

اخه من دفعه قبل هم که باردار بودم ۹ هفته بودم ولی سونو میگفت با توجه به بتام که ۹۰۰ بود احتمالا بارداری ولی نه ساک دید ن جنین حتی تو واژینال دیده نشد اخرای هفته ۹ که بودم سقط شد ولی خیلی بزرگ بود اتدازه۱۰ ۱۵ ساتت بود ولی تو سونو دیده نشد