2777
2789
عنوان

ی سوال درمورد کرم پودر اکتی پور

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 26 پست
نه واقعا...باید از ادمایی که تجربه استفاده دارن بپرسی😘 گلم برو قسمت قرمز و جوشدار صورتتو لیزر کن فک ...

نه فدات

لیزر فقط ظاهرو خوب میکنه

من دلم میخواد علتشو بفهمم،مشکل صورتم که الان ۴ساله درگیرشم ی چرخه منظم داره

به محض اینکه مصرف آنتی بیوتیکو قطع کنم همون قسمت پوست شروع میکنه به قرمز و خشک شدن بعد جوشای ریز سفید رنگ ظاهر میشه بعد اون قسمت صورتم سفت میشه و زیرش عفونت جمع میشه ی حالت جوش کیستی پیدا میکنه و صورتم درد و خارش میگیره

اگه انتی بیوتیک مصرف کنم کاملااااا خوب میشه

تازه خبر نداری ی سری ی دکتر بهم راکوتان داد انقدر که من از بدیاش شنیدم نخوردم و رفتم ی دکتر دیگه😉همین یعقوبی بیسواد پرمدعا🙄یکسال معطلم کرد آخرشم هیچ

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فدات لیزر فقط ظاهرو خوب میکنه من دلم میخواد علتشو بفهمم،مشکل صورتم که الان ۴ساله درگیرشم ی چرخه ...

شاید رزاسه داری چون که رزاسه با انتی بیوتیک بهبود پیدا میکنه یه حالت جوشدار هم داره

نه فدات لیزر فقط ظاهرو خوب میکنه من دلم میخواد علتشو بفهمم،مشکل صورتم که الان ۴ساله درگیرشم ی چرخه ...

فعلا یه ضدقرمزی ژاندارسل بگیر اوریاژم هست ولی اویل فری نیست یه ابرسان حتماااا بخر حتمااااا احتمالا هم رزاسه داری حالا شایدم به خاطر بی ابی پوستت حساس شده 

رفتم پیش دکتر زنان برام آزمایش و سونو نوشت

به زوووووور همش میگفت نه ازین نیست و برو دکتر پوست و اینا

حالانتیجشونو بگیرم ببینم چی میشه

از خدامه ی مشکل هورمونی چیزی باشه که حداقل روند درمانو بدونم

🌷
فعلا یه ضدقرمزی ژاندارسل بگیر اوریاژم هست ولی اویل فری نیست یه ابرسان حتماااا بخر حتمااااا احتمالا ه ...

آره انقدر دیگه درمورد پوست چیز میز خوندم خودم متخصص شدم

به رزاسه و پوسوریازیس شک دارم

دیگه بنظرم از حالا به بعد کلا دکتر نریم بخدا خودمون بهتر میتونیم تشخیص بدیم

فکر کن به این دکتره میگم من ساله دیگه قصد بارداری دارم میخوام درمان بشم تا اون موقع

میگه فعلا این  دارویی رو بخور(همون که یکساله دارم میخورم)تا سال دیگه خدا بزرگه🙄

🌷
شايدم اگه راكوتان ميخوردي خوب ميشدي! قرار نيست همه عوارض قرصا بياد سراغمون كه! انتي بيوتيك كه عوارضش ...

آره شاید

چون سال دیگه قصد بارداری دارم ترسیدم بخورم

بعدشم میگن خیلللللی مضره

🌷
آره شاید چون سال دیگه قصد بارداری دارم ترسیدم بخورم بعدشم میگن خیلللللی مضره

نه اصلا ر راکوتان مبخوردی داغون میشدی نمیتونستی به زندگی ادامه بدی چون پوستت رو خشک تر و حساس تر میکرددد اصلااااااا نخوووور اصلا

نه اصلا ر راکوتان مبخوردی داغون میشدی نمیتونستی به زندگی ادامه بدی چون پوستت رو خشک تر و حساس تر میک ...

آره خب نخوردم

اما خب الان یطورایی پشیمون نمیشه گفت اما مطمئن نیستم نخوردنش بهترین تصمیم بوده

میگم اگه خورده بودم شاید خوب شده بود تا حالا😭

🌷
آره خب نخوردم اما خب الان یطورایی پشیمون نمیشه گفت اما مطمئن نیستم نخوردنش بهترین تصمیم بوده میگم ...

خوب نمیشدی بلکه الان گریه زاری میکردی اون پوستو وحستناک خشک میکنه ماله پوستای وحشتناو چربه