وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، نه جایی بخاطرم تعطیل میشود، نه در اخبار حرفی زده میشود، نه خیابانی بسته میشود و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود ، تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود و پدرم کمی شکسته تر... اقواممان چندروز آسوده از کار...دوستانم بعد از خاکسپاری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود... راستی عشقم را بگو ، او هم باخنده هایش در آغوش دیگری،مرا ازیاد میبرد... من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد .... و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند من میمانم و خدا،با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|
بیسکوییت و شکلات هایی هست که قند و شکر نداره و بعضی سوپری ها یا عطاری و ارگانیک فروشی ها دارند
بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍