2777
2789
عنوان

با مامانم بد جوری دعوا کردم

151 بازدید | 7 پست

امروز مامانم رو بردم بیرون کلا ماشین واسه بابامه و من همیشه باید مادرم و خواهرم رو ببرم بیرون بابام هیچ کاری انجام نمیده. لاستیک ماشین خراب شده بهشون میگم بریم لاستیک جلو رو عوض کنیم من نمیتونم هر روز برم آپاراتی باد لاستیک کنم اما اونا توقع دارن من هر روز برم آپاراتی. ۱۱ ماهه عقدم مامانم هر روز غر میزد چرا شوهرت خونه نمیگیره چندماهه گرفته حالا مدام غر میزنه پس چرا نمیری خونه چرا هیچ حرفی نمیزنن. امروز عصبانی شدم بهش گفتم مامان همش مدام میگی چرا نمیری خونه منم اعصابم خراب میشه سر شوهرم خالی میکنم چرا این گیرا رو به پسرات نمیدادی؟ گفت باشه دیگه اسم نحس شوهرتو نمیارم. بهم طعنه زد گفت برو ماشین باکلاس مادرشوهرتو شوهرت سوار شو

اینکه گفت عصبانی شدم گفتم فقط عروساتو دوس داری و خلاصه با هم بحثمون زیاد شد. اومدیم خونه توی اتاق شروع کرد به جیغ کشیدن منم اومدم ساکتش کنم دست گرفتم به دهنش که همسایه ها خبر دار نشن اونم دست محکم زد روی دستم دندون جلوش شکسته بود و خراب که کامل ول شد.بخدا من نمیدونم چیکار کرد این وسط بخدا منم خسته ام همش میگه شوهرت اینجوره اونجوره در حالیکه جلوی داداشام یک کلام در مورد زن و خانوادشون صحبت نمیکنه 

شوهرم اومد دنبالم یکی از خونه بیرون نیومد گفت دیگه اسم خودتو شوهرت نمیارم

چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به همسرت نگو خانواده ات اینجوری میکنن با یکم کم توقعی و آسون گرفتن زودتر برو خونه خودت 

کاملا درکت میکنم پدر و مادر منم خیلی تو عقد اذیتم کردن میدونم خیلی سخته

هر کی خواست بره جایی بگو لاستیک باد نداره خطرناکه نمیتونم ببرم آپاراتی 

اصلا این چیزارو پیش شوهرت بروز نده هر وقت خواست بیاد خونتون فلا ک اوضاع بده نزار دست ب سرش کن تا بی احترامی نکنن 

چون بعدا حرف میشنوی بابتش

مامانتم در مقابل داداشات ک راجبه زناشون حرفی نمیزنه کار درستی میکنه

ولی در مقابل تو نه واقعا کارش درست نیس 

اما اینکه خونه گرفتن و نمیبرنت چرا خب؟زود تر برو سر خونه زندگیت راحت دیگ

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
اصلا این چیزارو پیش شوهرت بروز نده هر وقت خواست بیاد خونتون فلا ک اوضاع بده نزار دست ب سرش کن تا بی ...

خب عزیزم خونه هنوز کامل نیست خرج داره شوهرم فعلا اوضاع مالیش خوب نیست من نمیتونم مدام غر بزنم

2790
2778
2791
2779
2792