2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 98 پست
نوش جونت یادت باشه که برای سرو بریزی روش حتما و من دقت کردم سس دومی که درست میکنم تا حد زیادی جلوی ب ...

چشم کد بانو جان 😍😘♥️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم 😘نوش جانتون گلممنم دیگه رو به اتمامن باید بخرم😁😁

آره تا سبزی ها بیان زمان میبره باید بخریم

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

آخ آخ حسابی بهت خوش بگذره 🥹😍و مطمنم میگذره من بعد از ۲۷ سال سن از مامان بابام دور شدم خیلی سخته بر ...

عزیزم  ممنون انشاالله زودتر برگردی پیش مادرتان من خودم ۴۰ سال سن دارم ولی عاشق خونه مامانم هستم یه سال دور شدم داشتم دق می کردم نتونستم دوام بیارم برگشتم 

عزیزم ممنون انشاالله زودتر برگردی پیش مادرتان من خودم ۴۰ سال سن دارم ولی عاشق خونه مامانم هستم یه س ...

مچکرم مهربونم ♥️ 😘 

انشالله هرجا هستید خوش و خرم باشید قشنگن 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دقیقاً 😅🥰😘😘

یه سوال توی شاد اگه به کسی پیام بدیم شمارمون براش میفته یا مثل تلگرام آیدی می‌ره فقط براش