2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 98 پست
به به کدبانو🥹✨️میشه دستورشو به منم بدی؟قرمه سبزی بلد نیستم

به به به جمالت عزیزم😘😘

بله عزیزم چرا نمیشه

هفت نمونه سبزی خورشتی

گشنیز،جعفری،تره،شوید،شنبلیله،اسفناج،چغندر

میذاری اندازه ای که میخوان بهت میدن

پاک میکتی میشوری و خرد میکنی و آبپز

بعدش با حرارت ملایم8 ساعت سرخ میکنی

گوشت بره و با دنبه و پیاز سرخ میکنی

سبزی سرخ شده و هم باهاش تفت میدی

نمک و لیمو عمانی و میزنی آب و لوبیا هم به مقدار لازم

میذاری شعله و کم میکنی آروم ،آروم بپزه و حسابی جا بیفته

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هر دفعه میایم شمال🫠😢دلال*دلار؟*خوب پیدا نمی‌کنیم هرچی بو میکردیم سبزی هاش بوی ماندگی میداد از ک ...

از اونجاهایی که سوغاتی فروشی هست که اصلا نخر. اونجاها علف قاطی میکنن. بازار هفتگی میخرم از ی خانومه. جمعه بازار جویبار یا جمعه بازار محمود آباد میشینه. مزه میکنم. مزه ی سبزی تازه و نعناع و سیر باید بده یکمم شوره. ولی اگه خیلی شور بود نمی‌خرم چون خاصیتش میره و ماست رو شور میکنه

اوه یس مرسی ازت مهربوووون😍😍😍♥️😘

🥹✨️❤️قربونت عزیزم خیلی خوشمزس😊من مامانم و خانوادم چون شکموییم هممون همه غذاهای ایران میخوریم🫠حشو و ماهی خیلی خوشمزس 

یه مدل سس دیگم هست درست میکنم میدم رو ماهی مامانم خیلی دوست داره خواستی اینم هست:

پیاز و سیر فراوان و فلفل دلمه ای ریزززز

یه سس هست که ترکیب فلفل دلمه و سس تند و ایناس 😪مارک مهرامه یادم نمیاد اسمشو اونم میریزم 

یه مقدار پوره گوجه 

میزاریم و تفت میدیم وقتی کم کم داشت آبش کشیده میشد توش رب نارنج و رب انار میزنم*البته سلیقه ایه ترش تر باشه یا نه*

اینم دستور سس خودمه خیلی دوسش دارم خواستی امتحان کن✨️❤️

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

من دیر بیدار میشم ناهار و صبحانه رو یکی میکنم ، سوپ داشتم از چند روز قبل اونو خوردم 😅😂۴ تا هم شیرینی خوردم🥲🥶خیلی چاق شدم ، الانم داشتم هندونه میخوردم 

ماشالله همه نی نی سایتیا قرمه سبزی گذاشتن پنجشنبه ست میخوان شوهر جان رو تقویت کنن 😂🤣شوهر من که فعلا تو راهه نمیدونم شب میرسه یا نه ولی اکثرا شام نمیخوره حالا ببینم چی بخواد 

خودم میخوام یکم تمیزکاری کنم واسه غذا درست کردن حال ندارم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نوش جون حوصله هیچی ندارم‌چندروزه قهریم شوهرم‌غذانمیخوره‌تو‌خونه دیگ‌هیچی درست نمردم‌میترسم‌همین‌امرث ...

الهی عزیزم غذا برای خودت بپز سهم اونم بزار تو قابلمه خواست بخوره نخواست هم نخوره اینجوری ضعیف میشی

🥹✨️❤️قربونت عزیزم خیلی خوشمزس😊من مامانم و خانوادم چون شکموییم هممون همه غذاهای ایران میخوریم🫠حشو ...

به بهههه کدبانویی هستی برای خودت عسلم 😍😍😋😘♥️

مچکرم 

ما شمال هستیم ایندفعه همسرم ماهی خرید حتما از سس های خوشمزه شما درست میکنم قشنگم 

مرسی که بهم گفتی مهربونم ♥️ 😘 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شوهرم قورمه سبزی درست کرده😁😂

شوهر منم آشپزیش حرف ندارع 😍😋👍🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مرسی قشنگممم❤️حتما امتحان میکنم این دستورو

عزیزمی حتما امتحان کن😘😍

قرمه سبزی خوزستان عشقه😁😁

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

به بهههه کدبانویی هستی برای خودت عسلم 😍😍😋😘♥️مچکرم ما شمال هستیم ایندفعه همسرم ماهی خرید حتما از ...

نوش جونت 

یادت باشه که برای سرو بریزی روش حتما 

و من دقت کردم سس دومی که درست میکنم تا حد زیادی جلوی بوی بد ماهی گرفت و خونه بوی بدی نمی‌داد!حالا دلیلشو نمیدونم 😊

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد