2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله بده خودت بدبخت نکن

آخه طرف همچی تمومه، همو دوست داریم، رابطمون خوبه

هیچ ایرادی هم توش نمیبینم و حتی خانوادم هم گفتن خوبه

فقط مشکل تفاوت سنه

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙

سلام 

بله مناسب نیست برای زمان پیش مشکلی پیش نمی اومد نه که الان ، دهه 79 با هشتاد بشدت متفاوت به دلیل افزایش سرعت پیشرفت جامعه و بشریت 

برای اون اکثرا کار ها خاطره برای شخص کوچکتر میشه تجربه و اون حس نشاط تجربه های اول ممکن نباشه مثلا پسر 40 باشه دختر 26 سال ،شاید الان مشکلی پیش نیاید اما دختر بشه 36 سال پسر میشه 50 قشنگ اختلاف در همه موارد معلوم میشه حتی روابط جنسی که اوج نیاز زن سی تا چهل . و اینکه اختلاف سنی زیاد با بچه ها هم هست منطقی باشیم این ازدواج منطقی نیست و ریسک پذیر و خود ازدواج عملا بشدت ریسکی این حرکت ریسک اش بیشتر می‌کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

آخه طرف همچی تمومه، همو دوست داریم، رابطمون خوبههیچ ایرادی هم توش نمیبینم و حتی خانوادم هم گفتن خوبه ...

والا نمی‌دونم ازدواج هرچی که باشه بعد 2یا3سال عادی میشه خدا کنه از تصمیمت پشیمون نشی 

من هسرمو وقتی انتخاب کردم که هیچی نداشت نه جشن نه طلا هیچی نگرفتم الان خودش و خانوادش قدر که ندونستن هیچ طلب‌کار هم هستن