گروه بانوان متاهلا و مجردای دورهمی خواهرانه برای روزمرگی هامون برای استفاده از تجربه های همدیگهبرای ...
این آگهی رو تو گروه بزار شاید به کار همگروهی هاتون بیاد🙋🏻♀️
💌
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن اگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️ » نمایندگی فروش محصولات مراقبتی پوست و مو و آرایشی برند تراستTRUST🇨🇭 »میتونیم با هم همکاری داشته باشیم. (بدون سرمایه) »کلاس های آنلاین رایگان تخصصی پوست و مو_ آموزش فروش_کلاس های انگیزشی و پشتیبابی همیشگی حامیان توسط اساتید مطرح میتونی به درآمد برسی و کسب درآمد کنی 🤌🏻حتی با خرید سبد محصولی خانواده ات در ماه هم از پورسانت بهره میبری #این یک بیزینس با درآمد تصاعدی هست «از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات تراست با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره »تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫 شامپو ها و ماسک بدون سولفات روغن های پوستی و مو ضدآفتاب های حاوی کلاژن و هیالورونیک اسید مام رول های بدون آلومینیوم بادی میست ها با ماندگاری۴۸ساعته صابون های درمانی(ضد جوش_چروک_اسکار_,,, دی دی کرم سی سی کرم های آرایشی مرطوب کننده و آبرسان لیفت کننده های صورت(کلاژن،رتینول) سرم مو و پوستی ووو.. @trust.vahdan » 👈🏻 روبینو & روبیکا @trustisho 💌منتظر همکاری با شما(فروش & نماینده فروش ) هستم. اگر دنبال پیشرفتی❣️ ------- ----------------هر سوالی داشتی در خدمتم.
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی