2821
2789
عنوان

واقعا چرا😭

93 بازدید | 5 پست

چرا باید هزینه عصب کشی دندون ۵ تومن باشه پرکردنش ۳ تومن و رو کش هم ۳ تومن ۱۰ میلیون فقط برای یه دندون؟ چطوری وقتی آدم حقوق باباش ۲۰ تومنه از پس این هزینه ها برمیاد؟ من اگه علاقه داشتم یه سال دیگه میخوندم که دندون قبول بشم ، واقعا دلم میخواد یه شغل پردرآمد داشته باشم که البته سختی کارش زیاد نباشه ، امسال نهایتا پزشکی تعهدی یا فیزیو میارم که به هیچکدوم هم علاقه ندارم ، اصلا نمیدونم چی خوبه چی بد😔😑

هرشغلی داشتی وجدان داشته باش

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تو کلینیکا یه سری دندونپزشک تازه کارن که با بیمارا مثل موش آزمایشگاهی برخورد میکنن میزنن دندونم خ ...

نه والا این همه درمانگاه سالهای ساله دکتر مشخصی دارن با سابقه کار

کسی ک درامد باباش ۲۰ تومنه ک نباید بره مطب خصوصی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
نه والا این همه درمانگاه سالهای ساله دکتر مشخصی دارن با سابقه کارکسی ک درامد باباش ۲۰ تومنه ک نباید ...

دکترای با سابقه و خوب توی مطب خصوصی کار میکنن اونایی که مشتری ندارن میخوان مشتری برا مطب شون جور کنن یا تازه کارن پول مطب زدن ندارن تو کلینیک کار میکنن ، دقیقا الان داریم میریم همون دندونی که تو کلینیک دکتره خراب کرد رو درست کنیم ، داداشمم همینطور اونم دکتره بهش گفت دندونتو بد پر کردن اگه بخوای من برات درست کنم ، کل مواد رو درمیارم دوباره از اول پر میکنم😑 دوباره کاری میشه این جاهای ارزون رفتن