2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

339 بازدید | 45 پست

سلام خیلی ساله دلم میخواد برم‌رانندگی یاد بگیرم. ولی هم اعتماد به نفس ندارم.‌هم خیلی ترسو هستم. کسی بوده مثل من باشه و بره گواهینامه بگیره بعد پشت فرمون بشینه؟ تصور اینکه کلی وقت و هزینه کنم و بعد اصلا نشینم پشت فرمون آزارم میده. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من اوایل پاهام می لرزید ولی به مرور عادی شد برو حتما تو میتونی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

گواهی نامه گرفتم ولی هنوز جرات نکردم بشینم پشت فرمون متاسفانه

منم از همینش میترسم. اگه قراره نشینم پشت فرمون پس الکی نرم دنبالش. شما چرا نمیشینی پشت فرمون ؟

اصلا ترس نداره

خودت آروم آروم پشت ماشین بشین هم ترست می‌ریزه هم برای کلاس ها آماده ای 

فقط رانندگی خیلی دقت و عکس العمل سریع میخواد 

من خودم همه کارام آرومه 🤣 رانندگی ام همینطور در کل بعد چند جلسه رانندگی کنار مربی کاملا راحت داخل شهر رانندگی می‌کنی بدون ترسسسسس

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

منم از همینش میترسم. اگه قراره نشینم پشت فرمون پس الکی نرم دنبالش. شما چرا نمیشینی پشت فرمون ؟

چون میترسم 

😔😔

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بالاخره یه روزی باید این ترس رو بکنید و بهش غلبه کنید

تا دم در آموزش رانندگی هم‌رفتم ولی یک نیرویی نمیذاره برم ثبت نام‌کنم. همش با خودم میگم چند نفر تو فامیل تا حالا گواهینامه گرفتن نتونستن پشت فرمون بشینن تو که از اونا ترسو تری

اصلا ترس ندارهخودت آروم آروم پشت ماشین بشین هم ترست می‌ریزه هم برای کلاس ها آماده ای فقط رانندگی خیل ...

شماها از اول نمیترسیدید؟؟من دقت کردم کسایی که رانندگی میکنن از اول هم نمیترسیدن

تا دم در آموزش رانندگی هم‌رفتم ولی یک نیرویی نمیذاره برم ثبت نام‌کنم. همش با خودم میگم چند نفر تو فا ...

من هم ۳۵سالگی گواهینامه گرفتم ولی بالاخره موفق شدم شما هم ترس رو کنار بگذارید حتما موفق میشید

کاربر آقا