2777
2789
عنوان

تو کشو داداشم… 🤌🏼😐

2031 بازدید | 71 پست

سلام دوستان

نیاید بگید رفتی فضولی کردی

چیزی میخاستم خودش گفت فلان جاست برو بردار

منم اومدم تو کشوهارو ببینم کاندوم دیدم 

بنظرتون به مامانم چیزی نگم؟😐

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه بسته رو بردار بدو برو بگو داداش آدامس خارجی گرفتی به من ندادی .. هم خودش میفهمه چ غلطی کرده هم ماملنت

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
۲۱

همسن منه . نمیدونم بگو نگو . بستگی به خانواده و شرایط خانوادگیتون داره اگه این چیزا رایج نیس و ممکنه براتون مشکل ایجاد بشه اول ب خودش بگو بعد ب مامانت . بازم نمیدونم نظرم درسته یا ن