2777
2789
عنوان

لطفا بیاید🥲💔

66 بازدید | 8 پست

بچه ها من تقریبا 2ماه ورزش میکردم نهایتا روزی 1000 تا کالری میخوردم و کم خوری میکردم غذا مو به حداقل رسوندم اگه 1000 تا میخوردم 300 تا شو میسوزوندم الان وزنم 6 کیلو کم شده بود ولی الان کلا رژیمو ول کردم ورزشم هفته ای دو سه روز ولی نمیدونم چرا وزنم هی میاد پایین روزی 300 کردم کم میکنم بدون دلیل ترسیدم واقعا چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمیتونم اشتها ندارم اصلا ولی سعی میکنم روزی1000 تا بزور بخورم ولی باز کم میشه

اشتها نداری چون چیزایی که میخوری اشتها آور نیست گیاه خوار که نیستی؟ یخورده هله هوله بخور حجمشو عوض نکن اگه اذیت میشی غذاهایی که کالاری زیادی دارن بخور 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اشتها نداری چون چیزایی که میخوری اشتها آور نیست گیاه خوار که نیستی؟ یخورده هله هوله بخور حجمشو عوض ن ...

ن گیاه خوار نیستم دیروز دو وعده برنج خوردم صبحانه یه کف دست نون با ماست اونم بزور 

ن گیاه خوار نیستم دیروز دو وعده برنج خوردم صبحانه یه کف دست نون با ماست اونم بزور

پیتزا  همبرگر پاستا  خوراکی کاکائو کیک بستی من روزی یک دونه پستنی هم شده میخورم من دنبال لاغر کردنم تو دنبال چاقی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
پیتزا همبرگر پاستا خوراکی کاکائو کیک بستی من روزی یک دونه پستنی هم شده میخورم من دنبال لاغر کردنم ...

منم دنبال لاغری بودنم ولی الان همه چیو ول کردنم بازم وزنم میاد پایین نگرانم میکنه