2789
عنوان

عرق کاسنی

157 بازدید | 19 پست

از ماه فک کنم شش بود شروع کردم خوردن عرق کاسنی شاید بعضی وقتا میشد یه روز در میون ولی این دوماه آخر هرروز دارم میخورم ماه نهم هستم ....میدونید چ خاصیتی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاثیری روچهره نداره من مامانم سر ابجیم خورد ابجیم سبزست. فقط برای اینکه بچه گرمی یا زردی نداشته ب ...

من خودم سبزم .شوهرم سفید اینگار برفه🤣🤣🤣 میخام حداقل بچه نصف ب من بره نصف ب باباش .

شانسیه دیگه😂

یهو بشه سیااااه نشه نگاش. کرد ...وای من خیلی استرس دارم روی رنگ پوستش   درسته سبزه خوبه قشنکه .ولی نوزاد سفید باشه بهتره خوشمزه تره دیگه بزرگ شد بشه اصلا سبزهولی نوزادیش سفید باشه

پسر.مغزیجات و میوه خیلی بخور.مخصوصا سیب و هلو

منم پسر .من قبل بارداری اصلا قصد بارداری هم نداشتم .هرشب دوتا دونه زیتون میخوردم همراه غذا حدود دو ماهی قبل بارداری البته ترشی زیتون شور بوداا ...بعدش هم فهمیدم باردارم دیگه هیچی نخوردم فقط بعضی وقتا تو همون ماه اول تخم مرغ آبپز میخوردم دیگه هیچی تو ماه هشت هم گیلاس ‍خوردم و خربزه .خربزه زیاد خوردم تو ماه هفت و هشت بعضی وقتا هم قرص جویدنی ویتامین سی خوردم .‌نمیدونم ماه چندبود قرص جوشان سی هم خوردم .ولی عرق کاسنی مرتب خوردم .ترشی اینا هم اصلا نخوردم فقط الوچه چون هر روز داداشم میوورد دو سه بار از رو هوس ده تا دونه خوردم دیگه مولتی ویتامین هرروز میخورم ...بعد میگن کمبود ویتامین دی باعث بوری نوزاد میشه منم دو سه روزی یه دونه میخوردم که ن کم باشه ن زیاد.حموم هم یه روز در میون میرم .هلو هم تو ماه هشت دو سه بار خوردم از ماه هفت هم شروع کردم خوردن غذا قبلش اصلا نمی‌تونستم چیزی بخورم غیر از ویتامین های ک دکتربهم داد .