ملورین۱۱۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1620 عنوان بی بی چک 112 بازدید | 9 پست بلافاصله توقسمتtخط سفییید واضح افتاد منفیه یا مثبت? 10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔 1403/06/08 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینوخانومشون عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 788 عکس بده خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
جذااااااااااااب عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 5462 دوخط مثبته یک خط منفیه مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
ملورین۱۱۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1620 عکس بده اپلودنمیشه دارم تلاش میکنم 10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 ۲خطرداره مثبتهخداااااااااامنم بازم بی بی چک۲خط میخواااااممممم😫😩😫😩😫😩😫😩😫 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ملورین۱۱۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1620 ۲خطرداره مثبتهخداااااااااامنم بازم بی بی چک۲خط میخواااااممممم😫😩😫😩😫😩😫😩😫 خطcکه قرمزه ولیtسفیییده واضح 10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
raha__khanoom عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 560 اگه خط سفیده منفیه خط سفید مال خود بیبی چکه راضی به رضایش🩵
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 خطcکه قرمزه ولیtسفیییده واضح ببین مبارکت باشهولی سرنمازبرای منم دعاکن که مجددبارداربشم انشاءالله اونم۳قلووسالم وصالح وعاقبت بخیرانشاءالله مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6920 خطcکه قرمزه ولیtسفیییده واضح جفت بایدقرمزباشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ملورین۱۱۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1620 ببین مبارکت باشهولی سرنمازبرای منم دعاکن که مجددبارداربشم انشاءالله اونم۳قلووسالم وصالح وعاقبت بخیرا ... انشالله جفتمون به زودی باردار میشیم 10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔