2777
2789

ببین بد ترین کاری که تو تا قبل از ۲۰ سالگی میتونی بکنی دعوا و فاصله گرفته چون تهش باید اون چیزی که اونا میخان زندگی بکنی سعی  مکن به نظرم کنار بیای چون اگه اونا لج کننم تو هم لج کنی دیگه زندگیمو واست خودت سخت می‌کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بد ترین کاری که تو تا قبل از ۲۰ سالگی میتونی بکنی دعوا و فاصله گرفته چون تهش باید اون چیزی که ا ...

تهش همونطور که میخوان باید زندگی کنم؟؟چرا

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
تهش همونطور که میخوان باید زندگی کنم؟؟چرا

نه ببین منضورم اینکه تا وقتی پیش اونا زندگی میکنیم باید با قوانین اونا زندگیتو جلو ببریم بعداً که بزرگ تر شدی اون موقع دیگه خودت وای خودت تصمیم میگیری

نه ببین منضورم اینکه تا وقتی پیش اونا زندگی میکنیم باید با قوانین اونا زندگیتو جلو ببریم بعداً که بز ...

امیدوارم 

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

زیر ۲۰ که میشه دوران دانش آموزی اکثرا با خانواده زندگی میکنن خیلی ها مشکل دارن سر درس و تیپ و این مسایل نوجوون ها 

ولی بعد از ۲۵ اگه بمونی پیش خانواده صبر ایوب میخواد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما