2777
2789
عنوان

اعتماد

212 بازدید | 14 پست

میتونید با کسی که دیگه بهش اعتماد ندارید زندگی کنید ؟

بعد از چند روز دست نامزدم رو شد .یه دختره ایی زنگش زد که خود دختره دوست پسر فابریک داره و میدونه هم این با منه. چندروز بود زنگ میزد من میگفتم کیه ؟ میگفت طلبکار .. قبلشم من فهمیده بودم دختره را یبار دیده چون دختره دختر دایی دوست دختر دوستشه .بهم گفت بهش گفتم با توام ولی خب بازم پیام میده . 

امروز ازش پرسیدم این کیه زنگ میزنه گفت طلبکاره .منم شمارشا زدم تو گوشیم و زنگ زدم دیدم بله همون دخترس گفتم این اقا به شما گفته با منه  یا نه .گفت بله حق با ایشونه و قطع کرد .بعدم من قهر کردم .توی تلگرامم همون جا بلاکش کرده نامزدما و گفتم دیگه حق نداری زنگ من بزنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه زنگ دوست دختر دوستش زد گفت این میدونه یا نه دخترم گفت اره بابا بیتا میدونه که تو با ازی هستی خودشم با کسی هستش .منم اومدم از ماشین پایین دیگه دستما کشید که نرم .بعدم گفت بخدا من باهاش هیچ کاری نداشتم منم گفتم دیگه هیچ وقت بهت اعتماد ندارم .هیم داره زنگ میزنه اسمس داده بخدا بلاکش کردم .هر کار میخوای بکن ..هنگم الان ......اه از دست این مردا  

نامزد رسمی هستین یا دوست؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اصلا ناراحت نباش اگه عقد بودی اونموقع خیلی بیشتر غصه می خوردی و ابروت می رفت هنوز خیلی راه پیش رو داری انشاءالله یه مرد خوب خدا سر راهت بذاره. این هم به یک هفته نرسیده غمش فراموش می شه

اصلا نمیتونم دیگه حرفاشو باور کنم .بعد از 8 ماه این چی بود دیگه ..بهش گفتم من بخاطر تو تمام موقعیتامو گذاشتم کنار ..میگه بخدا من کاری باهاش ندارم بمن چه که زنگ میزنه چه جوری دیگه بگم توی رابطم 

تا دیر نشده فکری به حال خودت کن اعتماد پایه و اساس زندگیه اگه اعتماد از بین بره زندگیت رو ابه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
نه دوستی که قرار بود 2 ماه دیگه بیاد خواستگاری

خب این وسطبه نامزدت اعتماد داری یا نه اگر نداری حتما دوباره بشین باهاش صحبت کن و شرایطت رو بگو ببین ایشون واقعا پای شماهستن یا دوگانه رفتار میکنن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اصلا نمیتونم دیگه حرفاشو باور کنم .بعد از 8 ماه این چی بود دیگه ..بهش گفتم من بخاطر تو تمام موقعیتام ...

یعنی چی که میگه به من چه که اون بهم زنگ میزنه ؟اگه به شما پایبنده چرا جوابش  میده ؟چرا خطش و عوض نمیکنه ؟چرا خیلی جدی بهش نمیگه نامزد داره؟چرا اون خانم و تهدید به شکایت نمیکنه؟ 

استارتر ناراحت نباش.من دوست پسرم نميومد خواستگاريم.باهاش كات كردم و تصميم گرفتم برم پى زندگيم.چندروز انقدر اصرار كرد كه بيا صحبت كنيم مشكلاتمونو حل كنيم.منم با ترس و لرز كه كسى ما رو نبينه رفتم.چون بيشتر تلفتى صحبت ميكنيم.بعدش تو ماشينش خدا ميدونه از روى كنجكاوى انگار بهم الهام شده بود اومدم داشبوردو باز كردم ديدم توش ك ا ن د و م ه! گفتم اين چيه!گفت مال دوستمه!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز