2777
2789
عنوان

دسشویی حمام رو با چی خوشبو میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست
من خوشبو کننده محیط میزنم گزاشتم داخل سرویس هربار بریم استفاده میکنیم

چه رایحه ایش خوشبوتره 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این قرصای ضد عفونی کننده بگیر رنگش آبیه بنداز تو اب سیفون هر بار کسی بره توالت سیفون بکشه ضد عفونی میکنه نمیزاره دسشویی بو بگیره ، حتما ۱ دونه از این بوگیرا هست بزار تو دسشویی اصلشو بگیر بوش زیاده 

از این قرصای ضد عفونی کننده بگیر رنگش آبیه بنداز تو اب سیفون هر بار کسی بره توالت سیفون بکشه ضد عفون ...

مرسی عزیزجان

دستگاه خوشبو کننده بهش میگن؟

اسپری مث پاک کردن صورت مسئله است باید اول کاملا از. دیواره تا کف تمییییز بشه مرحله بعد اسپری خوشبو کننده است

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اسپری مث پاک کردن صورت مسئله است باید اول کاملا از. دیواره تا کف تمییییز بشه مرحله بعد اسپری خوشبو ک ...

با جرم گیر تمیز شستم.ولی دوس دارم بوی خوب بده همیشه 

دستگاه خوشبو کننده بهش میگن؟

اره نمیدونم اسمش چیه باتری میخوره اندازه دمپاییه

خیلی خوبه درو باز میکنی میبندی اسپری میزنه سریع خودش البته این بریو روشن کنم اسپری میزنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
با جرم گیر تمیز شستم.ولی دوس دارم بوی خوب بده همیشه

با سیف کرمی بشور بوگیرهای قدیمی ک دایره ای اند با اسپری خوشبو کننده هوا حالا هر مارکی من برند ام جی میگیرم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

2790
2778
2791
2779
2792