2777
2789
عنوان

نارحتم خیلی

74 بازدید | 6 پست

سلام شبتون خوش 

منو مامانم و خواهرم بعد از دو سه سال دعوت شدیم خونه مادرشوهرم البته من ک بعد دوسه سال نه منظورم خواهرم و مادرمه آخر مجلس ک همه رفتن مادرشوهرم ب مامانم گفت بمونید نهار املت درست میکنم حالا بماند ک اهمیت ندادن بهشون پاپی نشدن وسط مجلس الان چند روزه خیلی نارحتم اخه املت چیه ک آدم ب کسی ک بعد چندسال ی بار با دعوت خودت اومده خونت تعارف کنی ما غذا نخورده نیستیم ولی واقعا عار میدونیم ب کسی اونم ب فامیل عروس اینجوری بگیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما هم یه اقوام داریم که شوهرش کارمنده هر سری ما رفتیم خونه‌ش زنش واسه ما که از اقوام شوهرش هستیم یا عدس پلو درست می‌کرد یا ماکرونی.یه بار سر زده رفتیم خونه‌شون دیدم اقوام زنه اومدن پیششون واسه اونا خورشت قیمه گذاشته بود.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

صب دعوت بودیم ولی تا ساعت ۲اونجا بودیم ک همه رفتن

خب دیگه واسه درست کردن یه ناهار مفصل دیر بوده شاید با شما راحت بوده اینجوری گفته مامان منم وقتی میخواد یکیو خونه نگه داره بهشون میگه بمونید حالا یه نون و ماست کنار هم میخوریم واسه اینک مهمون فکر نکنه بودنش باعث زحمته

خب دیگه واسه درست کردن یه ناهار مفصل دیر بوده شاید با شما راحت بوده اینجوری گفته مامان منم وقتی میخو ...

نه بابا این اونجور فکری نمیکنه میشناسمش ب نظر من آدم ی ذره مرغم میتونه بذاره بپزه کار سختی هم نیس تازه ما ک نمیموندیم چون خودمون عجله داشتیم ولی اون نمیدونس عجله داریم بعدم اگه بدونی چجور آدمیه تو هیچ زمینه ای مارو خودمونی نمیدونه ولی این چیزارو خودمونی میشه حتی با منم خودمونی نیس چ برسه مادرم