2777
2789
عنوان

نیاز جنسی و مجردی

5533 بازدید | 33 پست

بچه ها ببخشید این سوال رو میپرسم ولی واقعن توی محیطی قرار گرفتم ک شک کردم به خیلی چیزا....

ببینید من متاسفانه یا خوشبختانه همیشه نیاز جنسیمو سرکوب کردم و الان به یه سردی مطلق رسیدم ۲۷سالمه و مجردم یه رابطه طولانی مدت دوستی داشتم ک توی طولانی مدتم خودمو حفظ کردم و در حد چهارتا بوس و بغل گاهی بود و همین ....

الان سوالم میدونید چیه نگران این سردی شدم و اینکه همیشه میل جنسیمو سرکوب کردم و الان انگار با خودم قهر کردم میدونید چی میگم خلا احساس میکنم  و حالا بحثم اینه شما ک مجردید با این مسئله چطور برخورد میکنید یا نمیدونم توصیه ای چیزی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میلی که سرد بشه سخت گرم بشه دیگه بعدا

خب بنظر شما بخاطر این سرکوبه بوده و همیشه این فکر همراهم بوده ک این حرومه اون گناهه و ..... نمیدونم الان واقعن از هیچی لدت نمیبرم قبلا اینطور بودم دوست پسرم دستمو میگرفت سنسورام فعال میشد الان هیچچچچچچ لذتی نمیبرم از همون بوسیدن و...

خب همه مجرد ها باید میل جنسی رو سرکوب کنن-نباید تو موقعیتش خودتو قرار بدی

من میگم هیچوقت رابطه خیلی زیاد ک نبوده در حد بوس و گاههههی بغل ولی الان هیچ کدوم برام حتی محرک نیس

بد خیلی بد🤐🤐🤐امشب ی کوچولو شیطونی با دوست پسرم داشتیم ک هیچییییم نشد اون داشت از حال میرفت با چها ...

چطور میتونی من دوست پسرم دستم میزاره ضعف میکنیم شاید واقعا سرد شدی یه سر یه عطاری یا دکتر بزن و چیز میزای گرم بخور

کاربری دست دونفره !