2777
2789
عنوان

جاری عوضی

297 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها اولش بگم مانم طولانیه ولی دوست دارم بخونین و بهم کمک کنید من تک دخترم خواهر ندارم و کسیم نیست ک راهنماییم کنه ب خدا ثواب داره کمک کنید اینم بگم ب خداوندی خدا تموم حرفارو واقعیت میگم خواهشاً اگه کمک نمیکنید یه سریا ندانسته منو سرزنش نکنید من 5ساله ازدواج کردم عروس آخر هستم و همچنین عروس عموم جاری اولی غریبه س دومی هم دختر دایی همسرمه از روزی ک اومدم تو خانوادشون این دوتا جاری باهم کل داشتن رابطه جفتشون تقریبا با من خوب بود جاری بزرگه خیلی با سیاسته ک بعداً فهمیدم خلاصه بگم من ب زبون گرفت و منم از دل و جون براش مایه گذاشتم له له بچه هایش شدم وووو یعنی کارایی ک حتی خواهر آدمم نمیکنه جاری دومی هم خیلی موزیه اونم چون من با این جاری اولیم رفت و آمد داشتم مادرشوهر پدر شوهر و پر کرد افتادن ب جون من و شوهرم حالا ب بهونه های  مختلف من احمقم از دنیا بی خبر ک بعدها متوجه شدم حتی تو اوج دوستی با جاری اولی میرفته پشتم پیش مادر شوهر پدر شوهر بدم می‌گفته یعنی روزی ک فهمیدم ب جان بچم مثل کسی که ب ناحق میکشنش پاس چوبه دار آنقدر شوکه بودم من خر بین این جاریا شده بودم بازیچه از دنیا بی خبر منم رابطمو با جاری اولیم دو سه روز کم کردم یهو خواهرش فوت کرد من رفتم ختم خواهرش اصلا با من حرف نزد منی که حمال و له له بچه هایش شده بودم من از روی انسانیت و واقعا خالصانه مخلصانه هواشو داشتم اما اون نمی‌دونم چ برداشتی داشت اینم بگم به خدا من فوق لیسانس قیافه م هزاربرار اونا خوبه خونوادم اصلا با اینا قابل قیاس نیست جفت جاریام دوتا آدم بی سواد و لول پایین ولی از اینا ک الکی کلاس میان سرتونو درد نیارم منم باردار شدم بچم ب دنیا اومد دریغ از ی تبریک جفتشون اصلا هیچی تو ی ساختمون هستیم خلاصه الآنم با من قهرن آخه نمی‌دونم چرا ب مادر شوهرم میگم انگار ن انگار ب گوشم میرسه علنی پشتم بد میگن جاری اولی  طبقه بالای ما هستش آنقدر از قصد بچه هایش بدوبدو میکنن درو ب هم میکوبن بلند بلند حرف میزنم بچم آسایش نداره کوچیکه ب پدر شوهر مادر شوهرم میگن انگار میترسم ولی اگه من سرو صدا کنم سر من خراب میشن پولم نداریم از اینجا بریم خونه هم واسه پدرشوهرمه دارم دیوونه میشم تو اوج جوانی تورو خدا ی دلگرمی راهنمایی بهم بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو بگو که ۶ تا جاری دارم یکی از یکی بدتر

همسایه ایم ولی همیشه خدا همین طور الکی قهرن

رفت و آمد نداریم کلا نمیبینمشون تو روضه ای جایی خیابون اینا میبینمشون

همون جا تو روضه زهرشونو میریزن