2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۶ سالمه اما نظرمو در مورد عشق دوران ۱۹ تا ۲۳ سالگیم میگم

یه عشق کورکورانه بچگانه اس

به هشقت برسی خیلی قشنگه و همه چیتو پای طرف میذاری اما عشق مریض گونه ایه

بنظرم علاقه ای که بعد از اون عشق آتیشین بوجود میاد خیلی بهتره چون هم منطقی تره هم بر اساس تجربه اس

عشق دوران ۲۰ سالگی واقعا به عشق اتشین غیر منطقی و مریض گونه اس

پشیمون نیستی ؟

نه خدا نکنه . 

من نظر شخصیم اینه که از سن ۲۰ به بعد دیگه سن بیولوژیک اصلا ملاک نیست . سن عقلی هست که ملاکه . یکی می بینی کاملا مسلط به اموراتشه و برنامه داره و عقل و منطق برش حاکمه یکی می بینی نه هنوز توی اون حس سرخوشی نوجوونی هست و هیجانی هست و درست تصمیم نمیگیره . پس این یه شاخص متغیره و ربطی به سن نداره ‌ ادمی امادگی ازدواج داره که به بلوغ عقلی رسیده و امادگی پذیرش مسئولیت های جدید رو داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

میدونی عزیزم آدم هر چی سنش بیشتر میشه دقیق تر و منطقی تر میشه انعطافش کمتر میشه و سخت گیر تر میشه. منبیستویک سالم بود عاشق همسرم شدم نمیگم زندگیم بده یا همسرم بده ولی اگه تو سن حالا همسرمو میدیدم قطعا باهاش ازدواج نمیکردم.تو سن کمتر آدم راحت تر با همه چیز کنار میاد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بنظرت اگه به اولی میرسیدی زندگیت چطور بوو‌؟

اگه ادم درستی بود قطعا حالم خیلی بهتر بود

اما هیچ جوره به من نمیخورد سطح خانواده اش بیش از حد از من پایینتر بود

و اینکه ادم درستی نبود با اینکه تحصیل کرده بود اما تربیت نشده بود

ولی خب دوسش داشتم

یادمه یه بار دعوا کرده بودیم بعدش که اشتی کردیمو من سرمو رو سینه اش گذاشتم حاضر بودم همون لحظه بمیرم و هیچ وقت از اغوشش جدا نشم از بس که ارامش داشتم

دیگه اون حس برام هیچ وقت اتفاق نیوفتاد اما الان توی یه رابطه سالم با یه ادم سالم و با سطح خانوادگی عالیم درسته اون حس عشق رو ندارم و نبودشو حس میکنم اما واقعا در ارامشم و از زندگیم لذت میبرم