2777
2789
عنوان

کرم ضدافتاب💁

2692 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من هیچ وقت ازکرم ضدافتاب استفاده نکردم وهمش کرم هایی ک جنبه ارایشی داشتن استفاده کردم (کرم پودر)اخه کرم ضدافتاب پوشانندگی ای نداره ولی الان چندوقتیه رو قسمت پیشونیم یدونه لک قهوه ای زده ومنافذ پوستمم باز شده

فکرکنم به خاطراستفاده ازاین کرماس،اعصابمم خورد شده نمیدونم چیکارکنم

میشه یه ضد افتاب بهم معرفی کنید ک رنگی باشه خوب باشه،

درضمن پوستم جوش میزنه ولی چرب نیس زیاد

خشکه بیشتر

یه چیزی ک خدایی خودتون استفاده کردین وراضی ام بودین بگین

ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم الارو میزنم ولی در کل میگن رنگی خوب نی.ارایشم میکنی پرایمر بزن ک محافظ پوستت باشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خودم الارو میزنم ولی در کل میگن رنگی خوب نی.ارایشم میکنی پرایمر بزن ک محافظ پوستت باشه

پرایمر محافظ پوست نبس و ضرر داره گلم

الارو هم لک میندازع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

گلم ضد افتاب بی رنگ بزن بعد روش موس بزن.ضد افتابای رنگی ممکنه ممکنه برا بعضیا لک بیارن. من خودم همیشه ضد افتاب بی رنگ مارک اَوِن میزنم روش موس خیلی سبک میزنم 

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
پرایمر محافظ پوست نبس و ضرر داره گلم الارو هم لک میندازع

پرایمر سبک خیلی خوبه من سالهاس استفاده دارم هم پرایمر هم الارو راضی ام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پرایمر سبک خیلی خوبه من سالهاس استفاده دارم هم پرایمر هم الارو راضی ام

نمیدونم دیگه چیزی که همه جا میگن دارم میگم

پرایمر مخصوص جاهای خاصه مهمونی...

به جای پرایمر از پودر فیکس هم میشه استفاده کرد. پرایمر چه مارکی میزنی؟ شنیدم خوب نیست. 

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
به جای پرایمر از پودر فیکس هم میشه استفاده کرد. پرایمر چه مارکی میزنی؟ شنیدم خوب نیست. 

پودر فیکس و پرایمر دو بحث جدا هستن عزیز