2777
2789
عنوان

رنگ مو

187 بازدید | 11 پست

سلام خانوم گلا من دیروز دور موهامو خالی کردم جلوشم چتری نسبتا بلنده یه رنگ موی پاییزی میخوام که به موهام بخوره و دکلره هم نخواد چون موهام به اندازه کافی خراب شده  چی پیشنهاد میکنید

من پایه موهام عسلی بود.. واسه تقویت حنا و قهوه گذاشتم رنگش شده مسی ...انقدر تو نور قشنگ شده..رنگ پاییزی هم هست!😊😊

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چه خوب عزیزم مبارکت باشه دقیقا چی کار کردی؟چه قد قهوه چه قد حنا

سلامت باشی گلم..والا حنا بابونه.سدر.مورد .قهوه .پودر نخود خام رواز هرکدوم ی بسته خریدم ..قاطی کردم ی عالم شده ..هربار درست میکنم میزنم.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مد بودنش ک نیست ولی من ک مش رو خیلی دوست دارم..پاییز رنگ هایی مث مسی خوبه ک تون قرمزی داشته باشه

خوشگل شده ک 

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏