2821
2789
عنوان

کلاس زبان

74 بازدید | 8 پست

جلسه سوم هست نمیدونم چرا برام عادی نمیشه 

از بچگی کابوسم بود 

عین احمقا و خنگا به تند تند حرف زدن همکلاسیام خیره میشم 

وقتی از من سوال میشه تپش قلب میگیرم دستام یخ میزنه و میلرزه....تا الان کلی کلاس زبان عوض کردم و خیلی زبان رو ول کردم دوباره ثبت نام کردم....😔😔😔

میترسم از حضور تو کلاس زبان....

راهکار بدید تورو خدا😔🙏🏻

ما

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا طبیعیه گلم سعی کن خیلی برا خودت بزرگش نکنی یطوری رفتار کن انگار برات عادیه حتی اگر نیست اینطور وانمون کن و سعی کن التماد بتفست رو ببری بالا 

برای شروع لازم نیست بهترین باشی سعی کن پیشرفت کنی همین برای به اوج رسبدنت کافیه عزیزم

Love yourself as you are🌿
کاملا طبیعیه گلم سعی کن خیلی برا خودت بزرگش نکنی یطوری رفتار کن انگار برات عادیه حتی اگر نیست اینطور ...

بخدا خیلی سعی میکنم استرس نگیرم اما امروز استاد به انگلیسی یه سوال پرسید ازم و همه منتظر بودم من جواب بدم...منم متوجه سوال نبودم اصلا انقدر خجالت کشیدم🥺

ما

میتونی روزی مثلا ۵ تا کلمه حفظ کنی، فیلم ببینی، کتاب بخونی یا حتی یه متن واسه خودت بنویسی بعد به انگلیسی ترجمش کنی 

یه چیزی که واسه خودم جواب داده اینکه سعی کن فاعل مفعول و کلا ضمایر و انواع فعل گذشته ، حال، ایندرو یاد بگیری و تمرین کنی اینارو یاد بگیری دیگه میمونه یاد گرفتن اصطلاحات و حفظ کلمات 

ببین سعی کن قبل از کلاست یه پیشخوانی روی درسای اون روز سر کلاس داشته باشی و سوالات احتمالی رو یدور برای خودت تو آینه جواب بده و اگه متوجه نشدی اصلا خجالت نکش فقط از استادت معنی سوالاتی که نمیفهمی رو بپرس و تو یه دفترچه یادداشت کن و هر دفه میری خونه برای خودت جوابشون بده من همیشه به شاگردام این راه هارو پیشنهاد میکنم و واقعااا جواب گوعه

Love yourself as you are🌿
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز