2777
2789
عنوان

بیایید ببینید بی بی من مثبته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5439 بازدید | 161 پست
لکه قهوه آیه لاله گزینی رو داشتم و رم سینه و قهوه ای شدنشو دارم برجسته تر شدنشو دارم درد زیر شکم دار ...

خب بی بی بزن

انشاءالله مثبته

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم بنظرت امروز برم آز نشون میده ؟

مبارک مامان خانم

به نظرم زوده 

بتا باید به حدی بیاد بالا 

اما این نی نی ناز ما انگار خیلیم قویه زود اعلام وجود کرده بچه م

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
خب بی بی بزن انشاءالله مثبته

مرسی از امید داد نت عزیزم انشاالاه توام بدی آز مثبت باشه.بخدا توی دومین عکس که گذاشتی یه هاله صورتی کم رنگ دیدم اگه از بغل به کشی نگاه کنین دیده میشه برای مثبت بودن بی بی منو استارتر صلوات

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

ان شاالله به ناامیدی حضرت ابوالفضل ع خدا امیدت را ناامید نکنه و باردار باشی یه بارداری خوب پشت سر بزاری و یه نی نی سالم و صالح بدنیا بیاری زیر سایه پدر و مادر

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
مبارک مامان خانم به نظرم زوده  بتا باید به حدی بیاد بالا  اما این نی نی ناز ما انگار خی ...

😂😂😂😂😂😂

مرسی...

😳😳😳😳"یذره خجالت کشیدم و لوس شدم"

مرسی از امید داد نت عزیزم انشاالاه توام بدی آز مثبت باشه.بخدا توی دومین عکس که گذاشتی یه هاله صورتی ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شاالله به ناامیدی حضرت ابوالفضل ع خدا امیدت را ناامید نکنه و باردار باشی یه بارداری خوب پشت سر بز ...

مرسی عزیزم