2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پام و دستام گاهی این جوری میشه وقتی که زیاد و محکم میخارونم 

بخدا هیچی نیست الکی استرس نده به خودت

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من پام و دستام گاهی این جوری میشه وقتی که زیاد و محکم میخارونم بخدا هیچی نیست الکی استرس نده به خودت

اخه زدم گوگل اومد سرطان کبد الانم دارم گریه میکنمم

اخه زدم گوگل اومد سرطان کبد الانم دارم گریه میکنمم

نه بخداا 

ول کن دختر چرا الکی حالتو خراب میکنی 

من همسرم کبد چرب گرید ۳داشت هیچوقت این جوری نمیشد اونوقت تو صحیح و سالم یهو این جوری شده یعنی دور از جونت سرطان کبد داری

دارم بهت میگم من اکثرا اوقات همین جوری میشم الحمدالله خیلیم خوبم

گوگل هرچی میگه درست نیست که 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نه بخداا ول کن دختر چرا الکی حالتو خراب میکنی من همسرم کبد چرب گرید ۳داشت هیچوقت این جوری نمیشد اونو ...

نمیدونم اخه از چند روز پیش معدم درد میکرد الانم همه جام میخواره زدم گوگل اومد سرطان کبد خیلی ترسیدم گریم بند نمیاد همه هم تویه نی نی سایت گفتن فامیل ما داشت مرد منم خیلی ترسیدم من هنوز نوجوونم کلی ارزو دارممم😭😢

نمیدونم اخه از چند روز پیش معدم درد میکرد الانم همه جام میخواره زدم گوگل اومد سرطان کبد خیلی ترسیدم ...

معده درد که یه چیز عادیه کاملا 

الانم چون همه جات میخاره یعنی بیماری گرفتی 

هرکی اینجا هرچی گفت درسته اینجام همه نوع آدم هست هرکی میرسه فقط میخواد یه چیزی گفته باشه تو بر مبنای اینا الان نشستی به گریه کردن و تصور کردن مرگ 

بهت گفتم هیچی نیست دوروزم دیگه این کبودی میره البته کبودیم نیست خون مردگیه هیچیم نیست قول میدم بهت 

معده درد که یه چیز عادیه کاملا الانم چون همه جات میخاره یعنی بیماری گرفتی هرکی اینجا هرچی گفت درسته ...

اصلا این چند هفته فقط به فکر مریضی و مرگم تاپیکامو بخون ماوجه میشی یه چیز میگم عصبانی نشو اخه گوگل گفته اولین علائم سرطان خارش پویت و بثورات پوستی و درد گوارش هستش 

اصلا این چند هفته فقط به فکر مریضی و مرگم تاپیکامو بخون ماوجه میشی یه چیز میگم عصبانی نشو اخه گوگل گ ...

خوندم متوجه شدم 

چون همش تو ذهنته این جوری شدی بخدا به هرچی فکر کنی همون میشه ها خدایی نکرده 

اصلا ول کن اینارو دیگم هیچی سرچ نکن همش چرته

ممکنه دعرم پریود میشم تمام بدنم بخاره؟

اره از اونم ممکنه باشه 

پوست بدن خشک که میشه خارش میگیره بدن 

ممکنه دعرم پریود میشم تمام بدنم بخاره؟

چیزای منفیو جذب نکن با این فکرای الکی 

اره از اونم ممکنه باشه پوست بدن خشک که میشه خارش میگیره بدن

اخه من تا الان نشدم ۱۳سالمه ممکنه دارم میشم چون کمر دردو معده دردم داره ولی چون قفسه سینه و دست چپم درد میگیره زدم گوگل اومد سکته قلبی