خانوما من هرکاری میکنم کسی ک دوسش دارم از یادم بره و فراموشش کنم بازم یادم میفتع گاهی پشیمون میشم میگم شاید درست میشد بعد بدی هاش یادم میاد ایرادی ک داشت این بود ک دهن بین خانوادش بود و چون خانوادش گفته بودن بهم ارزش نمیداد نظر خانوادش اولویت بود براش ولی دوسش داشتم 😔نمیدونم میگم شاید من قضاوت کردم اگه جور دیگ رفتار میکردم شاید درس میشد این فکر ها بدتر میکنه حالمو..چرا منو نخواست چرا 😔
عزیزم برات مهم نباشه،ایشالا یکی بهترش خدا سر راهت قرار میده،مطمئن باش
کاش میتونستم چهارماه شده ک کلا تو زندگیم نیس ولی من با تمام توانم سعی میکنم فراموش کنم و میدونم اون یه درصد هم تو فکرم نیس ولی بازم هر لحظه با هرچیزی خاطراتش یادم میاد
گذر زمان همه چیو درست میکنه عزیزم،مطمئن باش با یه نفر دیگه آشنا بشی اونو به مرور فراموش میکنی
میدونی من با این یه سال میشد ک از قبل میشناختمش و به مرور تو دلم جا باز کرده بود بعد یه سال پا پیش گذاشت گف آشنا بشیم و اومدن خواستگاری به همه منو گف به فامیل هاش؛ به همکارهاش ؛ با همه آشنا شدم با دوستاش ؛ حتی میخواستیم قرار عقد هم بزاریم تااینکع بدهی بالا آورد و گفت تو با من خیلی اذیت میشی دختر صاف و ساده ای هستی از طرفی هم یکی از فامیل هاش هی خواهرش و به این پیشنهاد میداد انقد تو گوشش خوند ک من به دردش نمیخورم این پاپس کشید و رفت برا همین چشمم مونده من کلی آرزو ساخته بودم باهاش اینکه از راه جدی منصرف شد باعث شد همش بگم ینی من انقد بدم ؟ دیگه جوری شدم ک احساس میکنم هیچ وقت مثل اونو پیدا نمیکنم همش خودمو سرزنش میکنم میگم اگه سیاست داشتم اون فامیل نمیتونس زیرآبمو بزنه و...