2777
2789
عنوان

بدنش یخ یخه

149 بازدید | 9 پست

خواهرم ۶ سالشه بیرون بوده  الان از پارک اومدیم خیلی بی حال بود گفتم شاید تب داره ولی بدنش یخ یخه پتو روش کردم شاید گرم بشه ولی هنوز یخه نمیخوام مامان بابام ببیدار کنم راهی هست دما بدنش ببرم بالا حالش خوبه ولی خیلی یخه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بیهوش نیست ؟؟؟!!!!!!

نفس می‌کشه!!!؟؟؟

یعنی چی که بیدار نمیکنی بچه مریضه ، زود باش برو بیدار کن ببرنش دکتر 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این فصل ؟عجب

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

مطمنی تب نداره؟

ببین نمیدونم ولی من اینجوری میشم سشوار میگیریم روی انگشت دستام و پاهام ولی بازم نمیدونماا اسییی 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

یه ویروسه

بچه ی منم چند هفته پیش همینطوری بود چند هفته هم طول کشید اخرین مرحله هم تفونت چشممش بود بعد چند روز تب اسهال بعد هم عفونت چشم هنوزم خوب خوب نشده

یخ یخ

از تب شدید هست روش پتو کشیدم داغ داغ شد

باید تب بر استامینفون  یا بروفن بدی

به مامانت بگو بیدار بشه