2777
2789
عنوان

ایا سی سالگی برای شروع دیره

266 بازدید | 16 پست

کیا تاحالا در ۳۰سالگی یا بالاتر کاری شروع کردن از تجربیاتتون بگین بقیه استفاده کنن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

برای اهداف هیچگاه دیر نیست🙋🏻‍♀️

کار آنلاین دارم

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیر وقتیه ۱۰سال دیگه بزنی رو زانوت از حرص و غم بگی چرا پی کاری ک دوس داشتمو نگرفتم

ب قول اینستا ک میگه ۳۰سالگی برا من شد بهترین دهه عمرم 

من میخوام برم کلاس اواز

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نمیدونم چرا فک میکنم به سی برسم دیگه تمومه همه چی

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نمیدونم چرا فک میکنم به سی برسم دیگه تمومه همه چی

ن اصلااتفاقا انقد خانوم تر اروم تر پخته تر میشی 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ن اصلااتفاقا انقد خانوم تر اروم تر پخته تر میشی

🥺🥲هنوزم خودمو اون دختر کوچیکه با کیف مدرسه منتظر دوستم تصور میکنم که بریم مدرسه،باورم نمیشه نزدیک سی هستم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
🥺🥲هنوزم خودمو اون دختر کوچیکه با کیف مدرسه منتظر دوستم تصور میکنم که بریم مدرسه،باورم نمیشه نزدیک ...

همین ک بشی ۳۰متوجهش میشی😄قشنگ تفاوت مشخص

هیچوقتم دیر نیست شما اگه ۹۰ سالتم بشه باز میتونی شروع کنی پس ببین الان فرصت داری پس شروع کن انشاالله ...

شروع خیلییی سخته همش‌میترسی نکنه نشه😩

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨