2789
عنوان

گل مژه چشم

1457 بازدید | 4 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید که این گل مژس یانه بعد برای درمان چیکار کنم مثل ی جوش سفید زده بیرون ولی کوچیکه اذیتم میکنه گاهیم خارش میگیره میترسم بزرگتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سالی سه چهار بار میزنم 😅بعد  اونی که تو گرفتی  یه شوخیه  من دون میزنم اندازه عدس چهار تا پنج تا گاهی هم میچسبن بهم ویه دست میشن یه توده سفید چرکی بزرگ چشمم کاسه خون میشه درد خارش داره که من نمیخارونم تا یک هفته در گیرشم بعد یک هفته خوب میشه چیزی که تحربه دارم اینه که هروقت پنی سلین یا چرک خشک کن مصرف کردم روند رسیدن چرک و عفونت سریع میشه چشمتون یا اون عفونت سفید خیییلی متورم میشه ولی اگر بزارم خودش خوب بشه خییلی متورم نمیشه یا حداقل اندازه ورم حاصل از انتی بیوتیک نیست چون یه بار دکتر برام پنی سیلین ۸۰۰و ۱۲۰۰نوشت وقتی زدم چشمم مثل باد کنک باد کرد چون پنی سیلین به اصطلاح  خیلی سریع باعث شده بود عفونت برسه این موضوع در مورد مصرف چرک خشک کن هم صدق میکنه