2789
عنوان

خوشگله یا نه

111 بازدید | 14 پست

گآخی فکر میکنم که عملی ها از ساده ها شاید قشنگ تر باشن نظر شما چیه 

چهره که عملی باشه رو دوست دارید یا میگید کلا نچرال قشنگه من از وقتی این چهر رو دیدم عمل رفته تو مخم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نچرال خوشکل هم داریم عملی خوشکل هم داریم 

ولی درکل ادم چهره خودش باشه چه خوشکل باشه چه معمولا

مادرم خستم هر روز خسته تر از دیروز ی روز بیا منو ببر پیش خودت مادرم تا وقتی تو بودی این دنیا قشنگ بود

نچرال خوشکل هم داریم عملی خوشکل هم داریم ولی درکل ادم چهره خودش باشه چه خوشکل باشه چه معمولا

نظرت به این چهره چیه ؟

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

برا بعضیا نچرال برا بعضیا عملی باشن بهترن

نظرت به این چهره چیه 

اینکه زیادی خوب نیستن

خوب نیست ؟؟

نچراااالعمل و بزاری کنار گاز آب میشه🗿🤝🏻

نظرت به این چهره 

نه بنظر من از این خوشگل خیلی زیاده میخای نام ببرم؟اما نظر خودت هم مهمه

نام ببر من نمیدونم چرا رو این قیافه یکم حساس شدم 

نام ببر من نمیدونم چرا رو این قیافه یکم حساس شدم

انا د ارماس.هانده.ادا اجه.سودا ارگینجی.سارانیکا فرقانی هم خوش قیافن بنظر من.جیران بابازاده.....البته بنظر من اینا خوشگلن هرکسی یه نظری داره