2777
2789
عنوان

خیانت و جدایی

252 بازدید | 20 پست

بچه ها فهمیدم که همسرم با یه دختر بیست سال کوچیکتر از خودش بهم خیانت کرده…اونم نه یه بار نه دوبار…الان حتی اعتراف هم نمیکنه که رابطه جنسی هم داشته ولی به غلط کردن افتاده…خودشم عقیمه…خیلی مشکلات توی زندگیمون داشتیم و وقتی خیانتشم فهمیدم خیلی ازش زده شدم ولی حالا که دوهفته از قهرم گذشته گاهی رفتارای خوبش یادم میوفته و یه لحظه دلم نرم میشه و ازینکه دلم نرم میشه از خودم عصبی میشم که نباید نرم بشمو باید تا تهش برمو جدا بشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارات طبیعیه 

چون من معتقدم وابستگی اون علاقه و دپستداشتن تو متاهلی خیلی خیلی فرق داره با مجردی که با طرف دوست و نامزد باشی

من بهت توصیه میکنم تو گام اول حتما حتما برو زیر نظر مشاوره 

که جو زده تو هر مسئله ایی عمل نکنی ودوم اینکه روح زخمی خودتو ترمیم کنی و سوم از همه من و تو این مصیبت پیش اومده از راه دور شریک بدون و عمیقا بغلت میکنم با توکل به خدا راه روشنی تو زندگیت چه موندن و چه نموندن  هرچه سریعتر روشن 

بشه 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
حتما جداشو حتما جداشو چن سالت هست چند ساله ازدواج کردی؟؟ شوهرت عقیمه یعنی اصلا بچه نداری دیگه

نه بچه ندارم….میدونم کسی که خیانت میکنه بازم تکرارش میکنه😔ولی گاهی خوبیاش که یادم میوفته دلم میگیره میگم کاش اینکارارو نمیکرد…حیف زندگیمون که اینطور تباه شد😔

این حست اوایل جدایی طبیعیه اولش خوب به همه چیز فکرکن به خاطرات و خوبیاش بعدش به بدی هاش فکرکن بعدش عزاداریتو بکن و دیگه تمومش کن و هی باید غلبه کنی و بعدم پرتش کن بیرون..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین اگه پشیمونه و میخاد جبران کنه ی فرصت بهش بده .. ولی با شرایط

اگه بازم تکرارش کنه چی؟الان دیگه بخاد کاریم بکنه بیشتر از قبل میخاد احتیاط کنه…اونوقت دیگه منم سنم میره بالا و نمیتونم جدا بشم بازم میگم الان جوونم شانس اینو دارم یه زندگی جدیدی بسازم😔

نه بچه ندارم….میدونم کسی که خیانت میکنه بازم تکرارش میکنه😔ولی گاهی خوبیاش که یادم میوفته دلم میگیره ...

من به کسی تهمت نمیزنم ولی خب تجربه نشون داده پشت یه خیانت لو رفته هزارتا خیانت پنهان وجود داره از این بگذریم فکر نکن ببخشیش و برگردی حالت بهتر میشه تا وقتی کنارت باشه جای حس دلتنگی فقط حس کینه و نفرت و نشخوار فکری دیونت میکنه الانم که ازش دوری خب طبیعی که واسه رابطه تموم شده داری سوگواری میکنی ولی اشتباه نکن گول دلتو نخور برنگرد سختیه جدایی یه مدته سختیه کنارش زندگی کردن یه عمره!!! 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

ی چیزی بگم؟!به نظرم بیشتر تقصیر خانماست چرایکی که سنش پایینه بخاطر این که خرج خودشو از شوهر بقیه دربیاره به خودش اجازه میده بیاد ی زندگی و خانواده رو خراب کنه؟!

بخاطر ی دختر هرجایی زندگیتو خراب نکن حلش کن یجوری هم بهش بفهمون اگه تکرار بشه ادامه نمیدم که بخاطر موندنت تلاش کنه.