2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده🥺🥺😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
والا درست پیچوندم با هزار زبون ریختن و ببخشبد و اینا ولی هر چی خواست بم گفت

پس کلا بی اعصابه 

قلقشو پیدا کنی درست میشه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبلش ک این حرفا رو بگه نوشتم براش ی بستنی میخری برام دلم میخواد نخرید اومدم این حرفا رو بم زد گفت ...

ببین ناراحتی چیز دیگست اما ایشون توهین می‌کنه ،خدای من شاهده ده سال بیشتر ازدواج کردم خدای نکرده شوهرم ب خودش اجازه نداده ی ایراد کوچک از من بگیره،شما لطفا بهش بی توجهی کن ،فردا روزی باردار بشی و بعد زایمان بدتر بهت میگه عزیزم.با سیاست رفتار کن.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

ببین ناراحتی چیز دیگست اما ایشون توهین می‌کنه ،خدای من شاهده ده سال بیشتر ازدواج کردم خدای نکرده شوه ...

😔😔😪🥺اصلا پشیمونم ازدواج کردم بقول تو شاید زنت بعد بارداری بترکه اصلا باید اینجوری بگی بش یا اینکه با زنا مردم مقایسش کنی ازش متنفرم دیگه

ولی حالم بد شد بهم گفت شبیه ایبگ ماشین میمونی گندله خانوم زنا مردمو دیدی😔

برو باشگاه گلم🥲🥲💔

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

😔😔😪🥺اصلا پشیمونم ازدواج کردم بقول تو شاید زنت بعد بارداری بترکه اصلا باید اینجوری بگی بش یا اینک ...

حتما رو هیکلت و اعتماد بنفست کار کن ،پیش شوهرت بیشتر ب خودت برس،الکی از خودت تعریف کن ،و اصلا از شوهرت تعریف نکن ،نگو پشیمونم ،صبور باش.

حتما رو هیکلت و اعتماد بنفست کار کن ،پیش شوهرت بیشتر ب خودت برس،الکی از خودت تعریف کن ،و اصلا از شوه ...

دوشب در میون رابطه میخواد منم ۱۸ سالمه حوصلم نمیکشه زیاد بعد میگه ۱۰ روزی یباره این چ زندگیه و اینا میگه تو اصلا زن بودنو بلد نیستی

مردی ک منو برای اون کار فقط بخواد با هیکل میخام‌نباشع مگه زندگی همش اونه

نه منظورم از این جهت نبود برا خودت گفتم

دوشب در میون رابطه میخواد منم ۱۸ سالمه حوصلم نمیکشه زیاد بعد میگه ۱۰ روزی یباره این چ زندگیه و اینا ...

والا شوهرته ،حوصلم نمی‌کشه نگو.گناه داره